TFF 2. Lig Ekibi Düzcespor'da Başkan Gökhan Kapoğlu ve Yönetimi İstifa Etti

24.06.2023 - 17:22 | Son Güncellenme: 24.06.2023 - 17:27

Son dakika spor haberleri... TFF 2. Lig takımlarından Düzcespor'da başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetimi istifa etti. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

TFF 2. Lig Ekibi Düzcespor'da Başkan Gökhan Kapoğlu ve Yönetimi İstifa Etti

AJANSSPOR - HABER

Düzcespor’u geçtiğimiz yıl şampiyon yaparak TFF 3. Lig'den 2. Lig'e çıkaran Başkan Gökhan Kapoğlu ve yönetimi, yeni sezonda görev almayacaklarını beyan ederek istifa etti.

İşte Düzcespor'da istifa sebebi

Takımın gerekli maddi desteği görmemesi ve 3 sezondur finans yükünün büyük çoğunluğunu yönetimin çekmesi nedeniyle artık yorulduklarını belirten yönetim istifa ettiğini açıkladı.

30 milyonluk açık kapanmadı

Geçtiğimiz yıl sezonu 30 milyon TL bütçe ile kapatan Düzcespor için 2023-2024 sezonunda bütçe 60 milyon TL olarak belirlendi. Yeni sezon bütçesinin yarısına yakınını yönetim kendi çabalarıyla oluştururken, yaklaşık 30 milyonluk açığı kapatamadı. Kalıcı geliri olmayan Düzcespor’da yaşanan maddi sıkıntılar nedeniyle, Gökhan Kapoğlu ve yönetimi, bugün gerçekleştirdikleri toplantıda aldıkları karar doğrultusunda istifa etti.

İlgini Çekebilir
TFF yönetiminde en çok Galatasaraylı var
Habere Git

Düzcespor, şampiyonluk adaylarından gösteriliyordu

Geçtiğimiz sezonu şampiyonluk kupasıyla taçlandıran Düzce Cam Düzcespor 2. Lig'deki ilk sezonuna yenilenen kadrosuyla başladı. Aldığı başarılı sonuçlar ile futbol kamuoyunun dikkatlerini üzerine çekmeyi başaran Düzcespor, şampiyonluk adaylarından birisi olarak gösteriliyordu.

Play off şansını kaybetmişti

Ligin ilk yarısında zirveye ortak olan kırmızı lacivertliler devre arasında takımdan ayrılanlar ve yeni transferlerle başladığı 2. yarıda istikrar sağlayamadı ve özellikle kendi sahasında aldığı yenilgilerle tam bir hayal kırıklığı yaşatarak play off şansını da kaybetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler