Düsseldorf'tan Kenan Karaman açıklaması: "Teklifi reddettik"

18.11.2020 - 16:21 | Son Güncellenme: 18.11.2020 - 16:29

Almanya Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta yönetim kurulu üyeleri Klaus Allofs ve Uwe Klein'den Kenan Karaman ve Galatasaray açıklaması geldi. Alman ekibinin yöneticileri Kenan Karaman için teklif aldıklarını ancak bu teklifi reddettiklerini söyledi. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya 2. Ligi takımlarından Fortuna Düsseldorf yönetim kurulu üyeleri Klaus Allofs ve Uwe Klein, Kenan Karaman için transfer teklifleri aldıklarını ancak bu teklifi reddettiklerini açıkladı.

İnternet üzerinden taraftarların sorularını yanıtlayan Klaus ve Allofs, Galatasaray ve Kenan Karaman hakkında da sorulan sorulara yanıt verdi.

"Kenan için teklifi reddettik"

Transfer döneminde Kenan Karaman için teklif aldıklarını söyleyen Klein, "Kenan Karaman için yazın bir teklif aldığımız sır değil. Teklifi aldık ancak kabul etmemeye karar verdik. Şu an kış tatili için ise herhangi bir teklif almadık" dedi.

Galatasaray iddiaları hakkında...

Galatasaray iddialarına da değinen Klein, "Sosyal medyada yazılan herhangi bir yorumda veya paylaşımda daha az heyecanlanmalıyız. Telaşlanmaya gerek yok" şeklinde konuştu.

6 maç 2 gol

Öte yandan bu sezon 6 maçta sahaya çıkan milli futbolcu 2 gol kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler