Düsseldorf fırsat tepti: 2-2!

24.05.2020 - 20:45 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 20:55

Bundesliga'da zor günler geçiren Fortuna Düsseldorf, 27. haftada deplasmanda Köln ile karşılaştı. Kenan Karaman'ın gol attığı maçı Düsseldorf 2-2 eşitlikle tamamladı.

AJANSSPOR

Almanya Ligi'nde alt sıralardan kurtulmak isteyen Fortuna Düsseldorf, 27. hafta maçında deplasmanda Köln ile mücadele etti. Rhein Energie Stadı'nda oynanan ve S Sport 2'den yayınlanan derbi maçta gülen taraf çıkmadı ve maç 2-2 bitti. Golleri kimler attı? Tüm detaylar haberimizde...

Derbide Kenan Karaman gol attı, Kaan oynayamadı

Milli futbolcularımız Kenan Karaman ve Kaan Ayhan'ın formasını giydiği Fortuna Düsseldorf, Rhein derbisinde 3 puanı elinin tersiyle itti. Maçın 41. dakikasında Kenan Karaman sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçta Kaan Ayhan ise cezalı olduğu için kadroda yer almadı.

Düsseldorf istediğini alamadı

Soyunma odasına önde giden Düsseldorf, ikinci yarıda da gol aradı. Mücadelenin 58. dakikasında Köln, Uth ile bir penaltı vuruşundan faydalanamadı.

Ligde kalma adına önemli olacaktı ama...

Maçın 61. dakikasında ise Thommy sahneye çıktı ve Düsseldorf'u 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. Köln'ün farkı 1'e indiren golünü 88'de Modeste kaydetti. 90+1.dakikada Cordoba skoru 2-2 yaptı.

Bu sonucun ardından, küme düşme potasındaki Düsseldorf, 24 puana Köln de 34 puana yükseldi. Öte yandan iki takımın da 5 oyuncu değişikliği hakkını kullanması dikkati çekti.

Senin için hazırladığımız haberler