Son Dakika Transfer! Dusan Tadic Fenerbahçe'de Beşiktaş İse Şokta

16.07.2023 - 00:49 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 08:02

Son dakika | Fenerbahçe, Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Dusan Tadic'i İstanbul'a getirdi. KAP'a da transfer görüşmelerinin başladığı bildirildi..

Son Dakika Transfer! Dusan Tadic Fenerbahçe'de Beşiktaş İse Şokta

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, son günlerde yoğun şekilde Beşiktaş'ın gündeminde yer alan Dusan Tadiç'i transfer etti. Tadiç, Başkan Ali Koç'un özel jetiyle Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan İstanbul'a getirildi.

Önce uçaktan görüntüsü paylaşıldı

Fenerbahçe, sosyal medyadan önce uçaktan bir fotoğrafla Tadic'in Fenerbahçe için yola çıktığı duyuruldu. Sarı lacivertliler tarafından çok kısa bir süre sonra oyuncunun ransfer görüşmesi yapmak ve sağlık kontrolünden geçmek için geldiği bilgisi de paylaşıldı. 

Tadic KAP'a resmen açıklandı

Ajax ile sözleşmesini sonlandıran Tadic, Beşiktaş'ın yanı sıra Suudi Arabistan'dan da çok cazip teklifler aldı. Ama oyuncu en az iki yıl daha Avrupa'da devam etmek istedi. Ama bu tercihini de Beşiktaş yerine Fenerbahçe için kullandı. Sarı lacivertli kulüp, yıldız oyuncu Dusan Tadic'i kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dusan Tadic'in transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmış ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere kulübümüze davet edilmiştir" denildi.

Kocadağ Tadic'in kararını beklediklerini söylemişti

Son olarak Suudi Arabistan ekibi Al Khaleej'den 2 yıllık teklif aldığı iddia edilen Dusan Tadic hakkında Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, bugün yaptığı açıklamada, "Tadic'e teklifimizi yaptık. Ama oyuncuya Avrupa'dan farklı kulüplerden çok ciddi teklifler var. Tadic'in kararını bekliyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Tadic'in performansı

2018 yılında Southampton'dan 13.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Ajax'a transfer olan Dusan Tadic, geride bıraktığımız sezonda toplam 47 maça çıktı. 34 yaşındaki sol kanat, 13 kez rakip fileleri havalandırırken, 21 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Tadic'ten inanılmaz istatistik

Dusan Tadic son 5 sezonda inanılmaz bir istatistiğe de imza attı. Tadic, 105 gol atarken, 105 de asiste adını yazdırdı.

Beşiktaş taraftarı isyanda!

Önce Halil Dervişoğlu ardından Dusan Tadic... Beşiktaş taraftarı transferini beklediği iki oyuncunun ezeli rakiplerine kaptırılmasından sonra sosyal medyada yönetimi istifaya çağırdı. Her iki oyuncu için taraftarlar resmi açıklama beklerken büyük bir hayalkırıklığı yaşadı. Fenerbahçe ve Galatasaray transferde fırtına gibi eserken, Beşiktaş'ta henüz ciddi bir transfer yapılmış değil.

Fenerbahçe'den 6. transfer

Fenerbahçe, Ali Koç dönemindeki 6. sezonunun da transferde çok hızlı. Son olarak Dusan Tadic'i alan sarı lacivertliler daha önce de Ryan Kent, Edin Dzeko, Sebastian Szymanski, Alexander Djiku ve Umut Nayir'i transfer etti. Henüz transferin kapanmasına yaklaşık 2 ay var ama Fenerbahçe, 6 yeni isme imza attırdı.

Dusan Tadic, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği yıldız oyuncu Dusan Tadic, gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Sırp oyuncunun bugün sağlık kontrollerinden geçtikten sonra sarı-lacivertli kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler