Dursun Özbek'ten Fenerbahçe Ve TFF Sitemi Geldi! 1959...

16.07.2023 - 14:02 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 14:11

Galatasaray Son Dakika Haberleri: Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF'nin 1959 öncesi şampiyonlukları için kurulacak komisyona tepki gösterdi. Detaylar...

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe Ve TFF Sitemi Geldi! 1959...

AJANSSPOR HABER

Türkiye Futbol Federasyonu, 1959 yılı öncesi kazanılan şampiyonluklar için komisyon kurulacağını açıklaması sonrası Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, düzenlediği basın toplantısında tepki verdi. Detaylar...

''50 sene sonra eski defterleri karıştırmaya başladık''

Avusturya'daki takım kampını ziyaret eden Dursun Özbek, TFF'nin kurul kararına tepki gösterdi. Özbek, "Milli Lig kurulduktan sonra alınan karara dair inceleme, bugüne kadar kimsenin aklına gelmemiş. O dönem o şampiyonlukları inceleyenlerin hiç mi bilgisi yoktu? 50 sene sonra eski defterleri karıştırmaya başladık. Geçmişte bu şampiyonlukların nasıl sayılacağını söyleyenler yine TFF yetkilisi. Onların kararına hiç mi saygı yok? Bu kararın yanlış olduğunu düşünüyorum." dedi.

''Galatasaray'ı izlemeye devam edin''

Gelecek sezonunda şampiyonlukta en büyük adayı olduklarını söyleyen Özbek, "Galatasaray'ı izlemeye devam edin. Bu sene de şampiyonluğun en büyük adayı Galatasaray." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk müjdeyi verdi! Icardi geliyor...
Habere Git

Dursun Özbek'ten transfer açıklaması

Galatasaray'ın transferleri hakkında sorulan sorulara cevap veren Özbek, "Böyle zor soruları sormayın. Uçak sayısını söylemek istemiyorum. Transfer sezonu daha devam ediyor. Kamp sonucunda eksiklerimiz görülecek. Bu sezon da Galatasaray'a en iyi hizmet edecek takımı kuracağız. Sayı vermek istemiyorum. Transfer çalışmaları devam edecek."

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "İsim olarak gitmek istemiyorum ama kadromuzu zenginleştirmek istiyoruz. En kısa zamanda olacak." dedi. Buruk, Icardi'nin transferine ilişkinse, "Icardi pazartesi geliyor diye net bir açıklamam olmadı aslında, orada kesildi. Önümüzdeki hafta daha net belli olacak." açıklamasında bulundu.

Mauro Icardi'nin transferine ilişkinse Okan Buruk şunları söyledi, "Icardi pazartesi geliyor diye net bir açıklamam olmadı aslında, orada kesildi. Önümüzdeki hafta daha net belli olacak. Ailevi bir problemi oldu. Onunla ilgili önümüzdeki hafta süre net şekilde belli olabilir." 

Senin için hazırladığımız haberler