Dursun Özbek'ten prim müjdesi!

19.05.2024 - 13:03 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 13:10

Bu akşam Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, derbi galibiyeti için prim kararı aldı. İşte detaylar.

Dursun Özbek'ten prim müjdesi!

Trendyol Süper Lig'de bu akşam ezeli rakibi Fenerbahçe'nin karşısına şampiyonluk için çıkacak olan Galatasaray'da yönetim taraftara çağrı yaptı. Diğer yandan Başkan Dursun Özbek ise derbi galibiyeti için prim kararı aldı. İşte detaylar...

Yönetim herkesin kırmızı renkte giyinmesini istedi

Sabah'ta yer alan habere göre; karaborsada 100 bin TL'nin üzerinde değer biçilen Galatasaray-Fenerbahçe maçının biletleri günler öncesinden tükendi. Ev sahibi Galatasaray taraftarı şampiyonluk maçına özel görsel şov hazırlığına başladı. 19 Mayıs'ı da kutlayacak sarı-kırmızı tribünler, 5. yıldız mesajı içeren koreografiye imza atacak. Yönetim de taraftara çağrı yaparak maça gelecek herkesin kırmızı renkte giyinmesini istedi.

Rekor forma satışı bekleniyor

Sarı-kırmızılı taraftarların GS Store'lara akın etmesi bekleniyor. Yönetim, olası bir şampiyonluk ilanı sonrasında özellikle forma satışlarının daha da artmasını ve rekor bir gelire ulaşılmasını hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Attila Szalai bombası! Süper Lig'e dönüyor...
Habere Git

Dursun Özbek'ten prim müjdesi

Yönetim, şampiyonluk için kesenin ağzını da açmış durumda. Başkan Dursun Özbek ve teknik direktör Okan Buruk, şampiyonluğu F.Bahçe'yi yenerek ilan etmek istediklerini söylerken primle de takıma destek olunacak. 

Miktar soyunma odasında açıklanacak

Galibiyet ve şampiyonluk primi için başkan kesenin ağzını açarken 24. zaferin gelmesi halinde başkanın soyunma odasına inerek miktarı açıklaması bekleniyor.

35 maçlık seri

Sarı-kırmızılılar, sahasında oynadığı son 35 lig karşılaşmasında 33 galibiyet elde ederken, 2 kez de berabere kaldı. Evindeki 35 maçlık yenilmezlik serisinin yanı sıra Aslan ligde de 24 maçtır kaybetmiyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Fenerbahçe maçının VAR hakemi belli oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler