Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'nin Açıklamasına Cevap

21.01.2023 - 11:36 | Son Güncellenme: 21.01.2023 - 11:51

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin açıklamasına yanıt verdi. Özbek, "Yel kayadan toz alır" ifadesini kullandı. İşte tüm detaylar.

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'nin Açıklamasına Cevap

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, PFDK'nın tribün cezası sonrası yaptığı açıklamalara Fenerbahçe'den yanıt gelmesi üzerine bir açıklama daha yaptı.

Özbek'ten Erden Timur tepkisi!

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşen Berat Töreni'nde açıklamalarda bulunan Özbek, ilk olarak Erden Timur için yapılan seviyesiz söylemleri kınadığını söyledi. Özbek, "Açıklamamızda, PFDK'nın adaleti sağlaması gereken bir kurum olduğunu vurguladık ancak bazı kulüpler bunu üzerine alındı. Sportif AŞ başkan vekilime seviyesiz söylemlerini kınıyorum. Biz futbolda adalet isteyen bir kulübüz. Futbolu sahada oynamaya devam edeceğiz." dedi.

"Biz herkes için adalet istiyoruz"

Galatasaray'ın herkes için adalet aradığını ifade eden Özbek, "Futbol sahada oynanmalı. İlgili kulübe geçen hafta sahada gereken cevabı verdik. Kulüpler Birliği'nde kullanılan üslup ve basına yapılan açıklamaların üslubu çok farklı. Biz herkes için adalet istiyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
"PFDK Başkanı Fenerbahçe formasıyla karar veriyor"
Habere Git

"Maçta gereken cevabı vermiştik"

Kadıköy'de alınan 3-0'lık derbi maçına da atıfta bulunan Özbek, "İlgili kulübe, geçen hafta oynanan maçta gereken cevabı vermiştik. Bugün de gereken cevap sahada verilecektir. Galatasaray'ın büyük taraftarı herkese korku verir. Yel kayadan toz alır. Biz de kaya gibi Türk futbolunda varız." dedi.

Ne olmuştu?

Fenerbahçe, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in "PFDK sezon başından beri saçma sapan, adaletsiz, orantısız kararlar veriyor. PFDK Başkanı'nın cüppesini giyip adaletli kararlar almasını beklerken, o sırtında Fenerbahçe formasıyla kararlar almaya devam ediyor" sözlerine tepki gösterdi.

Fenerbahçe'den açıklama gelmişti

Özbek'in sözleri için "hadsizce" ifadesi kullanılan açıklamada, "Hatayspor ile oynadıkları maçta ceza alan tribün blokları için Kulübümüzü hadsizce hedef alan bu açıklamanın ve zaman zaman ‘kulüplerinin önüne geçen’ Sportif A.Ş. Başkanvekili olan şahsın, sezon başından itibaren yaptığı açıklamaların 'ana odağı' Fenerbahçe, 'ana hedefi' ise Fenerbahçe üzerinden oluşturdukları gündem ile gerek TFF, gerek hakemler üzerinde baskı yaratarak hak etmediklerini elde etmektir!" denildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe: Galatasaray'ı ciddiye almıyoruz
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler