Dursun Özbek'in Teklifi Ne Oldu? Galatasaray Haberleri

17.05.2022 - 10:42 | Son Güncellenme: 17.05.2022 - 13:51

Galatasaray haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da başkanlığa yeniden aday olan Dursun Özbek'in teklifi ne oldu? İşte haber ile ilgili detaylar.

Dursun Özbek'in Teklifi Ne Oldu? Galatasaray Haberleri

Burhan Can TERZİ - Terzinin Atölyesi

Galatasaray 36'ncı başkanı Dursun Özbek'in üzerinde uzun süredir "aday ol" baskısı vardı. Dursun Özbek 30 Nisan seçimini doğru zaman olarak görmüyordu ve Özbek iki yakından tanıdığı isim aday olarak çıkmışken aday ol tekliflerine sıcak bakmıyordu. 

Basket maçından sonra aday olmaya karar verdi

Seçim 11 Haziran'a ertelendi. Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu doğal adaydı. Dursun Özbek ismi yeniden gündeme gelmeye başlamıştı ve o zaman Özbek'in aday olması için Öztürk ve Hamamcıoğlu'nun rızasını almalı diye yazmıştım. Özbek de öyle yaptı. Basketbol maçında gördüğü sevginin ardından pazar sabahı aday olmaya karar verdikten sonra hem Metin Öztürk hem de Eşref Hamamcıoğlu'nun rızasını almak için masaya oturdu. 

Dursun Özbek'in teklifi

Özbek'in teklifi şu: "Gelin hep beraber hareket edelim. İnsan kaynağımızı bölmeyelim. Ben tüm gayrimenkul projeleriyle bizzat ilgileneceğimin ve gerektiğinde de ortaya para koyacağımın sözünü veriyorum. Sonrasında da bayrağı sizler devralırsınız..." 

Karar vermek kolay değil

Bakıldığı zaman hem Galatasaray camiasını için çok iyi bir teklif olarak duruyor. Dışarıdan bir gözle de iyi bir seçenek. Fakat hem 3 yıldır seçime hazırlanan Metin Öztürk hem de kulübün divan başkanlığını yapmış Eşref Hamamcıoğlu için kolay karar değil. Şu kalan 3-4 günlük kısa sürede ne adaylar ekstra baskıyla yıpratılsın ne de Dursun Özbek küstürülsün. Galatasaray'ın tecrübeli isimlerinin de tüm kulüp üyelerinin de ve 3 ismin Galatasaray tarihine karşı sorumlulukları var. Cuma gününe kadar herkes üzerine düşen ve doğru olduğuna inandığı sorumluluğu yerine getirmeli. 

Torrent hoca hedefine ulaştı!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Adana Demirspor karşısında alınan 3-2'lik skorla Süper Lig'deki 7'nci galibiyetin ulaştı. Bu sezon Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde de ligde 7 galibiyet kazanmıştı. Herhalde Torrent hocanın amacı bu istatistiğe ulaşmaktı. 

Çünkü takımın hiçbir iddiası kalmamışken hala Babel, Pulgar gibi futbolcuların oynatılmasını gençlere şans verilmemesini başka türlü açıklayamıyorum.

Florya'nın Emir Ağabeyi!

Galatasaray'da yönetimin, Florya ile stat arasında köprü olması için görevlendirdiği divan üyesi Emir Kıvırcık, akademi hocasından, genç futbolcusuna herkesle tek tek ilgileniyor.

 Camiadaki birçok önemli isimle akademiye destek konusunda da etkileşimi içerisinde olan Kıvırcık için birçok kişi altyapıdan, A Takıma yeniden yıldızların kazandırılması için elinden geleni yaptığını söylüyor. 

Senin için hazırladığımız haberler