Dursun Özbek: "Erden Timur'un kalması için her şeyi yapacağız"

19.05.2024 - 15:30 | Son Güncellenme: 19.05.2024 - 15:37

Süper Lig takımlarından Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Erden Timur'un kalıp kalmayacağı ile ilgili flaş açıklamalar yaptı... İşte detaylar...

Dursun Özbek: "Erden Timur'un kalması için her şeyi yapacağız"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"Erden Timur'un kalması için her şeyi yapacağız"

Ajans 1905'e konuşan Özbek, "Erden Timur'un kalması için her şeyi yapacağız. Ayrılacağı konusunda yanılacaksınız" ifadelerini kullandı. 

Erden Timur: "Yönetimde yer almayacağım"

Bilindiği üzere Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, daha önce yaptığı açıklama ile yönetimde yer almayacağını söylemişti. 

Timur açıklamasında, "Seçim durumu var, devam ediyor. Galatasaray siyasetinin herhangi bir yerinde bu anlamda yer almak istemiyorum. O isteğim sebebiyle de yönetimde de yer almadım. Galatasaray hizmet edilecek her yerde de bir katkım olabilecek ne varsa onu da her zaman, herhangi bir yerde olmadan da her Galatasaraylı'nın gönlünden geçtiği gibi katkı vermeye çalışıyorum" şeklinde konuşmuştu.

"Dursun Başkan'la Florya konusunda farklı düşünüyoruz"

Yönetimde yer almamasının sebebinin Florya olmadığını açıklayan Timur, "Dursun Başkan'la Florya konusunda farklı düşünüyoruz kesinlikle ama yönetimde yer almamamın sebebi Florya konusu değil. O farklı düşündüğümüz bir konu. Bir taraftan yıpratılmak için çok şey de yapılıyor. 'Erden Timur kendisi yapmak istiyor' diye. İnsanların farklı fikirleri olabilir. Bunun yönetimde olup, olmamakla ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da başkanlık seçimi ne zaman?

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 25 Mayıs'ta gerçekleştirileceği bildirildi. Genel kurulun, Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda saat 10.00'da başlayacağı belirtildi.

Galatasaray'da başkanlık için iki aday yarışacak:

  • Dursun Özbek
  • Süheyl Batum

Senin için hazırladığımız haberler