Mason Greenwood tutuklandı! Manchester United Kadro Dışı Bıraktı...

30.01.2022 - 18:57 | Son Güncellenme: 31.01.2022 - 08:54

Manchester Unitedlı Mason Greenwood'un sevgilisi Harriet Robson'a tecavüz etmeye kalkıştığına dair haberlerin ardından alınan kararla maçlara çıkamayacak

Mason Greenwood tutuklandı! Manchester United Kadro Dışı Bıraktı...

Manchester United’ın genç yıldızı Mason Greenwood’un kız arkadaşı manken Harriet Robson’a tecavüz girişimini ve şiddeti futbol dünyasının en çok konuşulan konularından biri oldu. 

Manchester United: Şiddeti hoş göremeyiz

Skandalın ardından Manchester United olayla ilgili, “Sosyal medyada ve haberlerdeki görüntülerin farkındayız. Gerçekler ortaya çıkana kadar başka bir açıklama yapmayacağız. Manchester United olarak şiddeti hoş göremeyiz” ifadelerine yer vermişti. 

İlgini Çekebilir
Dünya yıldızı tecavüze kalkıştı!
Habere Git

Antrenman ve maçlara çıkmasına izin verilmeyecek

Futbol dünyasını sarsan olayın ardından Manchester United bir açıklama daha yaptı. United hakkında tecavüz ve şiddet gibi suçlamalar bulunan Mason Greenwood'un "bir sonraki duyuruya dek" takımla antrenmanlara ve maçlara çıkmayacağını açıkladı. Skandalın ortaya çıkmasından sonra Manchester United futbolcuları, takım arkadaşları Greenwood’u sosyal medyadan takip etmeyi bırakmışlardı.

Greenwood tutuklandı

Manchester emniyetinden yapılan açıklamada, sosyal medyada bir kadının, Greenwood tarafından tecavüze ve fiziksel şiddete maruz kaldığına yönelik iddialarının ardından 20 yaşındaki oyuncunun tutuklandığı belirtildi.
 

Senin için hazırladığımız haberler