Dünya şampiyonu oldu, ama hayal kırıklığı yaşıyor!

21.12.2021 - 14:31 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 14:54

Voleybol haberleri. Dünya şampiyonu VakıfBank'ın pasörü Cansu Özbay, gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu. İşte Özbay'ın açıklamaları.

Dünya şampiyonu oldu, ama hayal kırıklığı yaşıyor!

Begüm DOĞANAY -AJANSSPOR

Ankara’da düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda Imoco Volley Conegliano’yu 3-2 yenerek 4. kez Dünya şampiyonu olan VakıfBank’ta pasör Cansu Özbay, Ajansspor’a özel açıklamalarda bulundu.

Cansu Özbay: İnanılmaz bir şey başardık

Dünya şampiyonu olmaktan büyük gurur duyduğunu söyleyen Cansu Özbay, “Kendimi çok iyi hissediyorum, dünya şampiyonu olarak uyandık bu çok gurur verici. Nasıl anlatsam bilemiyorum duygularımı, bunu çok içten hissediyorum. Herkesle gurur duyuyorum inanılmaz bir şey başardık” dedi.

En iyi pasör seçilmediği için üzgün

Final maçından önce heyecanlı olduklarını belirten milli voleybolcu, en iyi pasör ödülünü alamadığı için düş kırıklığı yaşadığını belirtti. Özbay şunları söyledi: “Final maçından önce heyecanlıydık ama aynı zamanda çok adapte olmuştuk takım olarak. Ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyorduk. Karşı takımın da gücünün farkındaydık son dünya şampiyonuydu, son Avrupa şampiyonu. Ama biz o kadar inandık ki yapabileceğimize hiç pes etmeden 5. sette kazandık. Bütün takım arkadaşlarımla gurur duyuyorum.En iyi pasör ödülünü almak tabii ki aklımdan geçti, geçmedi dersem yalan olur. Ama bu benim karar verebileceğim bir şey değil maalesef.”

İlgini Çekebilir
Hedef büyüttüler: Amaç 5 kupayı almak
Habere Git

“Sporda dün yok... Hedef Şampiyonlar Ligi maçı”

Cansu Özbay, kazanılan Dünya şampiyonluğundan sonra rehavete kapılmamaları gerektiğini belirterek “Sporda dün yok bugün biraz dinlenip Şampiyonlar Ligi’ne odaklanmamız gerekiyor. Şimdi çok önemli bir maça gidiyoruz almamız gereken bir maç. Fransa’da oynayacağız ve karşı takım da önemli bir rakip. Bugünü unutup o maça odaklanacağız. Bizim için yeni hedeflerimizin olduğu bir süreç başlıyor” diye konuştu.

“Kuzeyboru maçından sonra çok değiştik”

Ligde 3-0 kaybettikleri Kuzeyboru maçından sonra takımda birçok şeyin değiştiğini belirten milli voleybolcu sözlerini şöyle tamamladı: “Önemli başarılar sonrası takımların düşüş yaşadığı zamanlar oluyor ama bence biz bu sezon mental bir düşüş bir kere yaşadık. Kuzeyboru maçına yenildik 3-0 ve biz o maçtan sonra çok değiştik, tam bir takım olduk. Tekrar bunun olmasına izin vermeyeceğiz. İlk devre inişli çıkışlı bir voleybol oynadık yansıtamadık kendi oyunumuzu ama o Kuzeyboru yenilgisinden sonra bambaşka bir Vakıfbank olduk. O hazırlık sürecini çok iyi geçirdik ve tek hedefimiz Dünya şampiyonasıydı ve hedefimizi de gerçekleştirdik.”

Senin için hazırladığımız haberler