Dünya Kupası'nda Zeynep Bastık sahnede! İşte alacağı ücret

24.11.2022 - 12:30 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 12:41

Dünya kupası etkinlikleri kapsamında Zeynep Bastık, Nicki Minaj, Shakira gibi isimlerle bugün Katar'da konser verecek. Konser için şarkıcının aldığı ücret de belli oldu.

Dünya Kupası'nda Zeynep Bastık sahnede! İşte alacağı ücret

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası Katar'da devam ediyor. 32 ülkenin bulunduğu Dünya Kupası'nda Türkiye'yi güvenliği sağlayan polisler ve şarkıcı Zeynep Bastık temsil ediyor. 

Zeynep Bastık bugün sahne alıyor

Şarkıcı Zeynep Bastık, bugün Al Khor Al-Bayt Stadyumu'nda sahne alacak.  Bastık, vereceği konseri  "Gururluyum" diyerek yaptığı sosyal medya paylaşımıya duyurmuştu.

Konser verecek isimler

Al Khor Al-Bayt Stadyumu'ndaki konserde Zeynep Bastık'ın yanı sıra Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares, BTS, Black Eyed Peas, J Balvin, Shakira, Nora Fatehi ve Patrick Nnaemeka Okorie gibi isimler de şarkı söyleyecek.

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nda Türkiye'den bir tek onlar olacak! Katar'a gittiler
Habere Git

Zeynep Bastık konser için ne kadar kazanacak?

Zeynep Bastık'ın Dünya Kupası organizasyonu nedeniylye yapılan konserden ne kadar kazanacağı da belli oldu. Şaırkıcının sahne almak için 250 bin dolar aldığı iddia ediliyor.

Zeynep Bastık kimdir?

Zeynep Bastık, 1991 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  İlköğretim ve liseyi İzmir’de okudu. Küçük yaşlarda başladığı dansı 2008 yılında “Anadolu Ateşi” ile profesyonelleştirdi. Müzik hayatına ise Murat Dalkılıç’ın vokalistliğini yaparak başladı. Dalkılıç’ın vokalistliğine üç sene devam eden Bastık, 2014 yılında ilk single’ı olan “Fırça”yı müzikseverlere sundu. Sonrasında ise vokalistliği bırakıp solo kariyerine ağırlık verdi. Gençlik dizileri olan Adı Mutluluk ve Sil Baştan dizilerinde rol aldı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinde Rüya karakterine hayat verdi, bu dizi ardından Yasak Elma’nın kadrosunda kısa süreli yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler