Dünya devlerinin transferde Sancho yarışı!

03.06.2020 - 15:22 | Son Güncellenme: 03.06.2020 - 15:24

Borussia Dortmund'un İngiliz yıldızı Jadon Sancho'ya ülkesinden ve İspanya'dan transfer teklifleri var. Dortmund ile 2022'ye kadar anlaşması bulunan futbolcuya talip olan takımlar arasında yarış başladı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Borussia Dortmund'da forma giyen Jadon Sancho'nun adı transferde dünya devleriyle anılıyor. Sarı-siyahlı takımın 20 yaşındaki yıldızına hangi kulüpler talip? Detaylar ve gelişmeler haberimizde...

Sancho için United ve Chelsea'den sonra Real devrede

İspanya'dan Real Madrid ile İngiltere'den Manchester United ve Chelsea, Jadon Sancho transferi için yarış halinde. United'ın 100 milyon sterlin gibi bir rakamı gözden çıkardığı öne sürülüyor. Real Madrid'in de yarışa katılması, transferde rekabeti kızıştıracak gibi duruyor.

Zidane mutlaka transfer istiyor

Bu arada İspanyol basını, Real Madrid'i çalıştıran Zinedine Zidane'ın Cristiano Ronaldo'nun boşluğunun halen dolmadığını düşündüğünü ve transfer istediğini yazdı. Eden Hazard'ın yaşadığı sakatlıkların da bu düşüncede etkili olduğu vurgulanıyor.

Sancho bu sezon Dortmund'da kaç gol attı?

Dortmund'un Paderborn'ü 6-1 yendiği maçta 3 gol atan Sancho, bu sezon ligde 27 maçta 17 gol 17 asistlik performans sergileyen İngiliz oyuncu, toplamda ise 39 maçta 20 gol 17 asiste ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler