Marcelo Guedes, Çaykur Rizespor'a imza atıyor

27.01.2022 - 16:32 | Son Güncellenme: 28.01.2022 - 01:08

Lyon olan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden Marcelo Guedes’in bir süredir transferi için uğraş veren Çaykur Rizespor'a imza atması bekleniyor.

Marcelo Guedes, Çaykur Rizespor'a imza atıyor

Çaykur Rizespor mutlu sona yakın

Stoper arayışını sürdüren Çaykur Rizespor uzun bir süredir hedefinde olan Lyon’un 34 yaşındaki savunmacısı Marcelo Guedes transferinde mutlu sona artık çok yakın. Fanatik'in haberine göre; Karadeniz ekibi, kulübüyle yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle kadro dışı kalan futbolcuya teklifini iletmişti. Lyon’la durumu dün netleşen futbolcunun sözleşmesi feshedildi. 

Marcelo, Rize'ye 'tamam' dedi

Resmen boşa çıkan Beşiktaş’ın eski yıldızının Rizespor forması giymesi an meselesi. Yeşil-Mavililer, 34 yaşındaki oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde büyük ölçüde el sıkıştı. Süper Lig’den farklı kulüplerin de takıma kazandırmak istediği Marcelo’nun Rize’ye ‘tamam’ dediği belirtildi.

Beşiktaş'ta iki şampiyonluk yaşadı

Kariyerinde Santos, Wisla Krakow, PSV, Hannover formaları da giyen Brezilyalı futbolcu Süper Lig'de Beşiktaş'la iki şampiyonluk yaşadı. 

İlgini Çekebilir
Rizespor Başkanı Tahir Kıran koronavirüse yakalandı
Habere Git

Semih Kaya el yaktı

Savunmanın göbeği için Yeni Malatyaspor’dan Semih Kaya ile de görüşen yönetim oyuncuyu ikna etse de kulübüyle mutabakata varamadı. Malatya’nın istediği rakamın Rize’ye yüksek geldiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler