2023 yılı Dubai World Cup Karnavalı’na Kabul Edilen Safkanlar Belli Oldu

08.12.2022 - 15:29 | Son Güncellenme: 08.12.2022 - 15:32

Dubai Yarışçılık Kulübü (DRC), 6 Ocak 2023 tarihinde ilk startı verilecek olan Dubai World Cup Karnavalı için kabul edilen safkanları açıkladı. İşte detaylar.

2023 yılı Dubai World Cup Karnavalı’na Kabul Edilen Safkanlar Belli Oldu

AJANSSPOR-HABER

Dubai Yarışçılık Kulübü (DRC), 6 Ocak 2023 tarihinde ilk startı verilecek olan Dubai World Cup Karnavalı için kabul edilen safkanları duyurdu. İşte detaylar...

Türkiye Jokey Kulübü'nden (TJK) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu yıl G1 Erkek Tay Deneme, G1 Ankara ve G1 Cumhurbaşkanlığı Koşuları’ndan zaferle ayrılan Final Dance, G1 Karayel Koşusu galibi Lion Victory, G1 Çaldıran Koşusu galibi Cosmic Kid ve G2 Boğaziçi Koşusu’ndan birincilikle ayrılan Maximus Boy, 2023 yılı Dubai World Cup Karnavalı’na kabul edilen isimler arasında yer aldı."

Arslan Aybek son yolculuğuna uğurlandı

Öte yandan, 6 Aralık Salı günü hayata veda eden TJK Onursal Üyesi, merhum Asli Üye Y. Cahit Aybek’in değerli kardeşi, at sahibi ve yetiştirici Arslan Aybek için 7 Aralık Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromunda cenaze töreni düzenlendi.

Şeref Tribünü önünde gerçekleştirilen törene, merhumun ailesinin yanı sıra TJK Yönetim Kurulu Üyeleri, Asli Üyeler, atçılık camiası temsilcileri, TJK çalışanları ve çok sayıda seveni katıldı.

Senin için hazırladığımız haberler