Dorukhan Toköz: "Kahramanlar konuşur"

23.11.2020 - 10:09 | Son Güncellenme: 23.11.2020 - 10:22

Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe gibi şampiyonluk mücadelesi veren ve Başakşehir'i 3-2 yenen Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz maç sonunda yayıncı kuruluşun röportaj teklifini kibarca geri çevirdi. Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşen Dorukhan, beIN Sports'a neden konuşmak istemedi? İşte detaylar...

Dorukhan Toköz: "Kahramanlar konuşur"

DETAY HABER-AJANSSPOR

Beşiktaş, Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Medipol Başakşehir’i 3-2 mağlup etti. Bu maçın ardından yayıncı kuruluş, futbolcularla her zaman olduğu gibi röportajlar yaptı. Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz, beIN Sports’un maç sonundaki röportaj teklifi kibarca reddetti. Peki, Dorukhan Toköz neden röportaj vermeyi reddetti? Yanıtı haberimizde…

Dorukhan, Fenerbahçe derbisinde yok

Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş’ta Dorukhan Toköz, Başakşehir ile oynanan maç öncesi ceza sınırında bulunuyordu. Dorukhan, 67.dakikada sarı kart gördü ve Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü.

Dorukhan Toköz, maç sonunda yayıncı kuruluşun teklifini reddetti

Maç sonrasında yayıncı kuruluş muhabiri, Dorukhan Toköz ile röportaj yapmak istedi. Ancak; Dorukhan Toköz, kendisiyle değil takıma Başakşehir maçta yaptığı kurtarışlarla 3 puanı getiren kilit oyunculardan biri olan Utku Yuvakuran’ı işaret etti.

Dorukhan: ”Kahramanlar konuşur”  

Dorukhan Toköz röportaj teklifi üzerine, ”Bugün ben konuşmayayım. Çünkü kahramanlar konuşur. O yüzden Utku konuşsun” yanıtını verdi.

Dorukhan Toköz bu sezon kaç maçta oynadı?

Transferde adı sıkça Fenerbahçe ile anılan ve Beşiktaş ile anlaşamaması halinde rotası sarı-lacivertliler olması beklenen Dorukhan Toköz, bu sezon lig, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi olmak üzere toplam 10 maçta 671 dakika süre aldı ve 1 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler