Trabzonsporlu Dorukhan Toköz, Galatasaray'a Depremzedeler İçin Forma Bağışladı

12.02.2023 - 19:14 | Son Güncellenme: 12.02.2023 - 19:27

Trabzonspor'da oynayan Dorukhan Toköz, kendisinin ve Marek Hamsik'in imzalı formalarını Galatasaray'ın yardım merkezine hediye etti. İşte detaylar...

Trabzonsporlu Dorukhan Toköz, Galatasaray'a Depremzedeler İçin Forma Bağışladı

AJANSSPOR HABER

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler Türkiye'yi vurdu. Çok sayıda can kaybına neden olan feci afetin ardından yardım kampanyaları başlatıldı. Futbol dünyasından Galatasaray, birçok takım gibi stadında toplama merkezi oluşturarak, gönderilen malzemeleri afet bölgesine ulaştırdı.

Dorukhan Toköz'den anlamlı hareket

Yıkıcı depremin yaralarını sarmak için tüm Türkiye seferber oldu. Birlik, beraberlik ve dayanışmanın örnekleri verilirken ülkenin büyük kesimi afet bölgesine yardımda bulundu. Trabzonspor'da forma giyen milli futbolcu Dorukhan Toköz de Galatasaray'ın stadına geldi.

Kendisinin ve Hamsik'in formasını hediye etti

NEF Stadı'ndaki yardım toplama merkezini ziyaret eden Trabzonsporlu Dorukhan Toköz, açık artırmada satılarak depremzedelere bağışlanması için kendisinin ve takım arkadaşı Marek Hamsik'in imzalı formasını hediye etti. Galatasaray, Dorukhan'ın anlamlı hareketini sosyal medyadan paylaştı.

İlgini Çekebilir
Bafetimbi Gomis'ten minik Ege'ye büyük destek! "Artık yeğenim oldu"
Habere Git

Galatasaray'dan paylaşım

Sarı-Kırmızılılar'ın yaptığı paylaşımda, "Trabzonsporlu futbolcu Dorukhan Toköz, açık artırma ile satılması amacıyla Marek Hamšík’in ve kendisinin imzalı formalarını Nef Stadyumu’ndaki yardım merkezimize hediye etti. Teşekkürler!" ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor'dan birlik mesajı

Trabzonspor ise Galatasaray'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşımı alıntıladı. Bordo-Mavili kulüp, "Yaralarımızı hep birlikte saracağız" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler