Dortmund artık olay çıkartacak!

28.04.2015 - 10:12 | Son Güncellenme: 28.04.2015 - 16:19

Borussia Dortmund’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İlkay Gündoğan’a Bayern Münih’in talip olduğu iddia edildi.

AJANSSPOR- Geçtiğimiz aylarda Marco Reus’un sözleşme uzatmasının ardından İlkay Gündoğan ile de sözleşme yenilenmesi bekleniyordu. Fakat Türk asıllı oyuncu, Dortmund’dan gelen sözleşme uzatma teklifine henüz net bir yanıt vermiş değil. Alman basını Manchester United’ın 30 milyon euro karşılığında bu transferi bitirdiğini iddia etse de Bild gazetesi flaş ama bir o kadar tanıdık bir habere imza attı.

Bild’e göre son iki sezonda Götze ve Lewandowski gibi Dortmund’un iki yıldız oyuncusunu transfer eden Bayern Münih, İlkay Gündoğan ile de ilgileniyor. Sözleşmesi gelecek sezonun sonunda bitecek olan 24 yaşındaki oyuncu için Arsenal’in de devrede olduğu iddia ediliyor.

Bayern Münih'in, Dortmundlu oyunculara olan ilgisi İlkay ile sınırlı değildi. Sezon ortasında Bayern Münih CEO’su Karl-Heinz Rummenigge, Marco Reus için de şu ifadeleri kullanmıştı: “Marco’nun çok bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Bizim için oldukça yararlı bir oyuncu olabileceğinin farkındayız. Kendi içimizde bu durumu tartışıyoruz.” 

Bayern Münih Onursal Başkanı Beckenbauer ise dün yaptığı açıklamada Klopp'u Bayern Münih'in başına getirmeyi düşündükleri itiraf etmişti. 

Bu haberin bu akşamki Bayern Münih – Borussia Dortmund maçı öncesi çıkması ise ilginç tesadüf olarak yorumlandı. 

Senin için hazırladığımız haberler