Borussia Dortmund 18 yaşındaki Can Uzun'u transfer etmek istiyor! İşte bonservis bedeli

06.01.2024 - 12:07 | Son Güncellenme: 06.01.2024 - 12:18

Nuri Şahin'in yardımcı antrenörlük yaptığı Bundesliga devi Borussia Dortmund, 18 yaşındaki milli forvet Can Uzun'u transfer listesine aldı. Nürnberg bonservis bedelini belirledi.

Borussia Dortmund 18 yaşındaki Can Uzun'u transfer etmek istiyor! İşte bonservis bedeli

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Nuri Şahin'in Trendyol Süper Lig ekibi Antalyaspor'dan ayrılarak yardımcı antrenör olarak göreve başladığı Bundesliga devi Borussia Dortmund ara transfer dönemi çalışmalarına hız verdi. Kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Dortmund, geleceğine de yatırım yapmayı planlayarak harekete geçti.

Can Uzun Dortmund'un radarında

Alman basınından Bild'in haberine göre Borussia Dortmund, Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg'de forma giyen 18 yaşındaki genç futbolcu Can Uzun'u transfer listesine aldı.

Nürnberg ile transfer görüşmeleri başladı

Borussia Dortmund, 18 yaşındaki Türk Ümit Milli forvet Can Uzun için Nürnberg ile transfer görüşmelerine başladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Galatasaray'a doğru! Icardi'nin yokluğunda gelecek
Habere Git

Nğrnberg Can Uzun için 10 milyon Euro istiyor

Öte yandan Nürnberg'in Can Uzun için belirlediği bonservis bedeli de belli oldu. Bundesliga 2 temsilcisi, Borussia Dortmund'tan 10 milyon Euro bonservis talep ediyor.

Can Uzun'un bu sezonki performansı

Futbola Nürnberg altyapısında başlayan ve bu sezon başında A takıma yükselen 11 Kasım 2005 doğumlu Can Uzun, bu sezon toplam 17 maçta forma giydi. Ümit Milli Takım'da da oynayan 18 yaşındaki santrfor, 9 kez rakip fileleri havalandırırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler