Djokovic, seyirciyle kavga etti! "Adamsan aşağı in..."

17.01.2024 - 20:57 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 21:00

Tenis'te dünya 1 numarası Novak Djokovic, seyirciyle sözlü kavgaya tutuştu. Avustralya Açık'ta mücadele eden Djokovic, taraftara "Sert bir adamsan aşağı inersin!" dedi. İşte detaylar...

Djokovic, seyirciyle kavga etti! "Adamsan aşağı in..."

AJANSSPOR HABER

Avustralya Açık tenis turnuvası 2. turunda Novak Djokovic, Avustralyalı tenisçi Alexei Popyrin'i 6-3, 4-6, 7-6, 6-3'lük setlerle 3-1 yenmeyi başardı. 3 saat 11 dakika süren mücadelede Sırp raket, seyircilerle sözlü kavgaya tutuştu.

"Aşağı inmeye cesareti yoktu"

Seyirci ile yaşadığı diyalogdan bahseden Novak Djokovic, "Maçın büyük bölümünde buna katlandım. Bir noktada artık canım sıkıldı ve ona gelip bunu yüzüme söylemek isteyip istemediğini sordum." ifadelerinde bulundu.

"Sert adamsan aşağı inersin!"

Tartıştığı seyirciyi sahaya davet ettiğini belirten Novak Djokovic, "Ona bir soru sordum. Eğer cesaretin varsa, bu kadar sert bir adamsan, aşağı gel ve bunu yüzüme söyle, bu konuyu tartışalım. Uzaktan özür diliyordu. Hepsi bu." dedi.

"Sarsılmam için buna ihtiyacım vardı"

Mücadelede donuk olduğu ifade eden Novak Djokovic, taraftarla yaşadığı gerilimin kendisine iyi geldiğini ifade etti. Djokovic:  


"Sahada bana çok şey söylendi, özellikle de her iki köşeden. Duygusal olarak donuktum. Belki biraz sarsılmam için buna ihtiyacım vardı."

Üçüncü turda Arjantinli rakip

Avustralya Açık 2. turunda Alexei Popyrin'i yenmeyi başaran Novak Djokovic, 3. turda Arjantinli raket Tomas Martin Etcheverry ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler