Rıdvan Dilmen Ankaragücü - Fenerbahçe maçını değerlendirdi

17.10.2022 - 21:09 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 22:22

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Ankaragücü - Fenerbahçe ile karşı karşıya gelirken Rıdvan Dilmen TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen Ankaragücü - Fenerbahçe maçını değerlendirdi

Süper Lig'in 10. haftasında Ankaragücü - Fenerbahçe ile karşı karşıya gelirken Rıdvan Dilmen TV8,5 ekranlarında Yüzde Yüz Futbol'da değerlendirdi. 

Gülü seven dikenine katlanır

Dilmen "İlk haftalardaki Ümraniye maçından itibaren gösterdi ki gülü seven dikenine katlanır. Fenerbahçe gol bulduğu kadar gol de yiyecek. Gülü daha fazla dikenine göre. Fenerbahçe maçlarını izlemeyi tercih ederim. Bugün iyi oynamasa da heyecanlı maçlar oynuyor. Fenerbahçe ben çocukken 85'de 0-0 gitse bile her an gol atabilecek gibi. Batshuayi çok etkili bir isim. Süper Lig'deki ilk 11'deki ilk maçı. Hucüm oyuncuları epeyce fazla Ankaragücü'ne karşı. Geniş kadronun avantajlarını yaşıyor. Bir çok oyuncu farklı bölgelerde yer alabilir.

Çizilen çizgi kafamı karıştırdı

2-0 en tehlikeli skorlardan biridir. Üçüncüyü bulursa Fenerbahçe rahat olabilir. Kameralarla daha rahat görünüyor pozisyonlar. Ankaragücü'nün ofsayt pozisyonunda çizilen çizgi çok garip görünüyor. Aslında çizgisiz ofsayt ama çizgi çok değişik . Kamera sayılarının arttırılması lazım. Federasyona çağrı yapıyorum Avrupa standartlarına yükselmesi lazım bunların. Çizgi çizilmeden ben gördüm net ofsayt ama çizgiyle kafam karıştı. Batshuayi golünde kaleci Gökhan'ı engelliyor mu? Kalecinin topa dokunmasına mani olmuyor bu da faul olmamasının sebebi. Ben Ferdi hayranıyım bu yaşına göre çok deparlı bir oyuncu iyiydi ilk yarı. Emre'de Ankaragücü adına iyiydi. 

Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe tarihinin en çok para getiren oyuncusu olabilir

Jorge Jesus 853 maça çıkmış çok Ankaragücü maçı görmüş çok şampiyonluklar görmüş. Güçlü bir figür. Teknik ekibe de iyi bir kadro verilmiş. Fenerbahçe'de bir özgüven var sanki 15 puan öndeymiş gibi. Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe tarihinin en çok para getiren oyuncusu olabilir. 

Jesus stoper istiyor

Jesus'un stoper istediğini duydum burda bir rotasyon yapamıyor. Szalai sürekli oynuyor ama başka sürekli oynayan bir isim göremiyorum. İsmail'de Crespo'da Arao'da kendisini birinci oyuncu sanıyor. Jesus'un karizması ve tecrübesi kadro derinliği verilmesi. Lig'de ve Avrupa'da Fenerbahçe favorilerden birisi. Birbirine yakın kadrolarla oynaması. 

Arda Güler kiralık verilebilir

Keşke Arda Güler'i tecrübe edinmesi için bir takıma verilse. İsmail mesela Bursaspor'da oynamasıyla Fenerbahçe'de oynamasının önemi var. Herkesten bir adım önde başladı Fenerbahçe. Oyuncular böylece oynayabileceği takımlardan gelerek Fenerbahçe'de forma giyebilir. 

Senin için hazırladığımız haberler