Dijital kursta dikkat çeken detay!

02.06.2020 - 15:45 | Son Güncellenme: 02.06.2020 - 15:46

Son dönemlerde Almanya'da Türk kökenli Alman antrenörlerin çabası dikkatleri çekiyor. Koronavirüs tehdidi sebebiyle dijital ortamda yapılacak antrenör eğitimlerinde Eren Yılmaz'ın da yer alması gözlerden kaçmadı.

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Koronavirüs salgınına karşın, Almanya'da antrenörler için düzenlenen kurslar devam edecek. DFB 67. Futbol Eğitmenleri Eğitim Kursu, 24 katılımcı ile dijital bir ortamda gerçekleştirilecek. Katılımcılar arasında Bayern Münih'te Hansi Flick'in yardımcılığını yeni yapmaya başlayan Miroslav Klose ile emekli kadın futbolcu Kim Kulig gibi tanınmış simalar bulunuyor.

Dijital kurslarda antrenörlere eğitim

Söz konusu kurslarda çevrim işi seminerlerin sunulacağı ifade edildi. Ayrıca program içerisinde kulüplerdeki pratik aşamaların yanı sra uluslararası staj ve stajlar da yer alıyor.

Antrenör programlarında Eren Yılmaz da yer aldı

24 katılımcı arasında Borussia Dortmund altyapısında görev alan Türk kökenli Alman futbol adamı Eren Yılmaz da bulunuyor. Eren Yılmaz, daha önce Schalke'de U16 ve U17 takımlarında görev yaptı. Dortmund'da ise U17 takımında çalışmalar yürütmüştü.

Almanya'da kendisini yineleyen Türk kökenli antrenör sayısı artıyor

Almanya'da kendisini geliştirmek için uğraş veren teknik adamların sayısı her geçen gün artıyor. Buna sadece Eren Yılmaz değil, Schalke'de çalışan ve gelecekte adından çokça söz ettirecek Onur Cinel de örnekler arasında yer alıyor.

ALMAN MADENİNDE BİR ELMAS ONUR CİNEL ARAŞTIRMASI İÇİN TIKLAYINIZ... 

Senin için hazırladığımız haberler