Mbaye Diagne'den Abdülkerim Bardakcı Paylaşımı: ''Küçük Kardeşim Sakin Ol''

26.04.2023 - 11:09 | Son Güncellenme: 26.04.2023 - 11:24

Fatih Karagümrük'ün golcü oyuncu Mbaye Diagne, eski takımı Galatasaray'ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'ya gönderme yapan bir paylaşım yaptı. Detaylar...

Mbaye Diagne'den Abdülkerim Bardakcı Paylaşımı: ''Küçük Kardeşim Sakin Ol''

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'dan Fatih Karagümrük'e transfer olan ve attığı gol sonrası sevinmeyen Mbaye Diagne, karşılaşma içinde Abdülkerim Bardakcı ile yaşadığı tartışma pozisyonunun fotoğrafını yayımlayarak başarılı savunma oyuncusuna seslendi. Detaylar...

''Küçük kardeşim sakin ol''

Abdülkerim Bardakçı ile maç sırasında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Diagne, ''Küçük kardeşim sakin ol. Seninle tanıştığımız kısa sürede sana latte vermiştim. Seni seviyorum. Unutma, önce saygı.'' ifadelerini kullandı.

Gomis, paylaşımı beğendi

Diagne ile yakın arkadaşlıkları bilinen Gomis, takım arkadaşı Abdülkerim Bardakcı hakkında yapılan paylaşımı beğendi. Gomis, karşılaşma öncesinde ise artık Galatasaray'da oynamak istemediğini dile getirmiş daha sonra kriz çözülmüştü. 

İlgini Çekebilir
Mauro Icardi, yıldız ismi Galatasaray'a önerdi!
Habere Git

Mbaye Diagne'nin performansı

Karagümrük'ün golü futbolcusu Mbaye Diagne, bu sezon 29 resmi müsabakaya çıktı. Senegalli futbolcu söz konusu maçlarda 20 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve takım arkadaşlarına 6 kez gol pası verdi.

Diagne, Galatasaray'a gol attı, sevinmedi

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılarak Fatih Karagümrük'e transfer olan Mbaye Diagne, 18. dakikada Galatasaray ağlarına gol attı. Merkezden savunma arkasına sarkan Diagne, ceza sahası sol çaprazından çektiği şutla uzak köşeden topu ağlara gönderdi. Diagne, attığı golden sonra sevinç gösterisinde bulunmadı. Senegalli futbolcu, ellerini havaya kaldırdı ve olduğu yerde durdu.

Galatasaray, Karagümrük ile berabere kaldı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Sarı-Kırmızılıların 3-1 geriye düştüğü karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler