Kayserispor, Onur Bulut İle 3 Yıllığına Anlaşmaya Vardı | Transfer Haberleri

12.12.2022 - 11:34 | Son Güncellenme: 12.12.2022 - 11:59

Transfer haberleri... Yukatel Kayserispor, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da ilgilendiği Onur Bulut ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Detaylar...

Kayserispor, Onur Bulut İle 3 Yıllığına Anlaşmaya Vardı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

TFF Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, Süper Lig devlerinin peşinden koştuğu ve gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettirip A Milli Takım'a kadar yükselen Onur Bulut ile ilgili flaş bir karar aldı. İşte detaylar...

Kayserispor, Onur Bulut ile 3 yıllığına anlaştı

TRT Spor'da yer alan habere göre; sarı-kırmızılı takımın, Onur Bulut ile sözleşmesinin 3 yıl uzatılması konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray'ın listesindeydi

Bilindiği üzere, 28 yaşındaki oyuncunun ismi sırasıyla Beşiktaş, Trabzonspor ve Galatasaray ile uzun bir süredir anılıyordu. Hatta Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kayserisporlu Onur Bulut, iyi bir oyuncu. Burada olmasını isterim" açıklaması yapmış, bunun üzerine Kayserispor kulübü de tecrübeli teknik adamın yaptığı bu açıklama tepki göstermişti.

İlgini Çekebilir
Süper Lig ekibine şok! Sezon başı imza attı, futbolu bıraktı
Habere Git

Kayserispor devre arası satacak

Öte yandan basında yer alan haberlere göre, oyuncunun bedava gitmesini istemeyen Kayserispor yönetimi, devre arasında bir satış gerçekleştirebilir. Beşiktaş'ın Onur Bulut'un transferini bitirmek için Kayserispor'un başına gelmesi beklenen Ali Çamlı ile önemli mesafe aldığı iddia edilmişti.

Onur Bulut'un Kayserispor performansı

19 Temmuz 2021 tarihinde Alanyaspor'dan Kayserispor'a transfer olan Onur Bulut, sarı-kırmızılı takımla çıktığı 33 maçta 6 gol ve 4 asist kaydetti. 

Onur Bulut'un kariyeri

Futbola Almanyanın Werdohl takımının altyapısında başlayan Onur Bulut; Oestr altyapısı, VfL Bochum altyapısı, VfL Bochum U17, VfL Bochum U19, Bochum, Freiburg, E. Braunschweig, Çaykur Rizespor ve Alanyaspor formaları giydi. 1,79 boyundaki sağ bek oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro. Kulübüyle olan sözleşmesi ise 30 Haziran 2023 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Hocası duyurdu: "Çok ciddi teklifler alıyoruz!"
Habere Git

Kayserispor 15. haftayı Bay geçecek

Süper Lig'in 15. haftasını Bay geçecek olan Kayserispor, Türkiye Kupası 5.Eleme turunda Gençlerbirliği ile Kayseri’de karşı karşıya gelecek. 22 Aralık 2022 Perşembe günü Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadı’nda oynanacak Kayserispor-Gençlerbirliği maçı saat 13.00’te başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler