Devler Ligi'ne yeni 10 numara

26.02.2021 - 14:05 | Son Güncellenme: 26.02.2021 - 15:06

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Younes Belhanda ile görüşmelere başladı. Sarı kırmızılı yönetim sezon sonunda şampiyon olunması durumunda Danimarka'nın Brondby takımında forma giyen Jesper Lindstro kadrosuna katmak istiyor. Detaylar haberimizde...

Devler Ligi'ne yeni 10 numara

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR  

Galatasaray'da Younes Belhanda'nın sözleşmesi sezon sonu bitecek. Yeni kontrat müzakereleri devam ederken, Belhanda'nın "Sizleri asla unutmayacağım" mesajını veda mesajı olarak algılayanlar da oldu. Sarı-kırmızılılar ayrıca yeni bir 10 numarayı da gözüne kestirmiş durumda.

Galatasaray'da 4'üncü sezonunu geçiren Younes Belhanda dün 31 yaşına adımını attı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Faslı oyuncuyla geçtiğimiz aylarda yeni kontrat üzerinde konuşulmuş ancak kesin sonuca varılamamıştı.

Sarı-kırmızılılardan 3 milyon 350 bin Euro maaş alan Belhanda yeni sözleşmesi için 1.5 milyon artı bonuslar karşılığında yeni kontrat yapabileceğini yönetime bildirmişti.

Oyuncunun menajeri William D'Avila ile de bir yanda müzakerelere devam ediyor. Galatasaray'ın yaz dönemi içinse listesinde genç bir 10 numara daha var.

Danimarka'nın Brondby takımında forma giyen Jesper Lindstrom ile ilgilenen sarı-kırmızılılar şampiyon olunması durumda 2000 doğumlu futbolcuyu kadrosuna katmayı hedefliyor.

Bu sezon 9 gol kaydeden genç 10 numaranın piyası değeri 6 milyon Euro. Sezon sonunda orta sahaya Salih Uçan takviyesi yapmayı da planlayan Galatasaray'da Danimarkalı futbolcu da şu an gözde isimlerin başında geliyor.

Senin için hazırladığımız haberler