Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Skandal Hata! UEFA Silmek Zorunda Kaldı

18.05.2023 - 09:50 | Son Güncellenme: 18.05.2023 - 10:02

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester City-Real Madrid maçında skandal hata yapıldı. UEFA, sosyal medyadan yaptığı paylaşımı silmek zorunda kaldı.

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Skandal Hata! UEFA Silmek Zorunda Kaldı

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde erken final olarak nitelendirilen Manchester City - Real Madrid yarı final eşleşmesinin rövanş maçı oynandı. Ethiad Stadyumu'ndaki dev maçı ev sahibi Manchester City 4-0 kazandı. İlk maçı 1-1 berabere biten turu City geçmeyi başardı ve adını finale yazdırdı.

İstanbul'da Türk finali!

Real Madrid'i geçerek finale yükselen Manchester City, Milano derbisini kazanarak İstanbul biletini alan Inter'in rakibi oldu. Devler Ligi'nin Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak finalinde İlkay Gündoğan ile Hakan Çalhanoğlu arasında Türk derbisi yaşanacak.

Yarı finalde skandal hata!

UEFA, Manchester City ile Real Madrid arasında oynanan yarı final rövanş maçı sırasında bir skandala imza attı. İki taraf da sahaya çıkarak final bileti için mücadele etmeye hazırlanırken, UEFA'nın resmi sosyal medya hesabından kazananın Real Madrid olduğuna dair paylaşım yapıldı.

İlgini Çekebilir
Devler Ligi'nde final oynayacak 5. Türk: Hakan Çalhanoğlu!
Habere Git

"Finalistler belli oldu ve sahne hazır"

UEFA, yaptığı paylaşımın açıklama kısmına, "Finalistler belli oldu ve sahne hazır. İstanbul'a gitmek için 5 soruyu doğru yanıtlayın" ifadelerini ekledi.

Paylaşım hemen silindi

Şampiyonlar Ligi finali için hazırlanmış görselin bir tarafında Inter arması yer alırken, diğer tarafa ise Real Madrid arması eklendi. Bu paylaşım İngiliz taraftarlardan tepki çekti. UEFA ise paylaşımı kısa sürede kaldırdı.

Manchester City - Inter Şampiyonlar Ligi finali tarihi ve saati

Manchester City ile Inter arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran 2023, Cumartesi günü, saat 22.00'de başlayacak. Dev karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler