Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

13.02.2022 - 11:06 | Son Güncellenme: 13.02.2022 - 18:13

Trabzonspor şampiyonluk yolunda çok önemli bir virajda! Lider konuk edeceği takipçisi Konyaspor'u yenip puan farkını 12'ye çıkartarak zirvede yalnız kalmayı planlıyor.

Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde 57 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, bir maç eksiğiyle 9 puan gerisinde ikinci sırada yer alan İttifak Holding Konyaspor'u mağlup ederek şampiyonluk yolunda puan farkının azalmasına izin vermek istemiyor. Konyaspor ise deplasmandan 3 puanla ayrılarak zirveye bir adım daha yaklaşmayı planlıyor.

Trabzonspor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadyumu'nda saat 19.00 başlayacak Trabzonspor-Konyaspor maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler mücadeleyi beIN Sports 1'den takip edebilecek.

Trabzonspor Konyaspor maçının hakemi kim?

Kritik karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Alpaslan Dedeş yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Hüseyin Göçek.

Trabzonspor Konyaspor maçının VAR hakemi kim?

Trabzonspor-Konyaspor maçının VAR hakemi olarak Alper Ulusoy atandı. AVAR'da ise Serkan Ok ve Esat Sancaktar görev yapacak.

Trabzonspor Konyaspor maçının 11'leri

  • Trabzonspor: Uğurcan, Dorukhan, Denswil, Hugo, Puchacz, Siopis, Bakasetas, A. Ömür, Visca, Nwakaeme, Cornelius


  • Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim, Guileherme, Soner Dikmen, Amir, Endri Çekici, Serdar Gürler, Bytyqı, Cikalleshi

Trabzonspor Konyaspor maçının sakat ve cezalıları

Bordo-mavili takımda, cezalı Bruno Peres ile sakatlığı devam eden Fode Koita, forma giyemeyecek. Slovak oyuncu Marek Hamsik'in durumu ise maç günü belli olacak.

Yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan Ahmed Hassan'ın Trabzonspor maçında forma giyebileceği belirtildi. Sakatlığı bulunan bir diğer isim Sokol Cikalleshi'nin durumu ise maç saatinde netlik kazanacak.

Trabzonspor'da 4 futbolcu ceza sınırında

Bordo-mavili takımda, kritik Konyaspor maçı öncesi Uğurcan Çakır, Siopis, Bakasetas ve Djaniny sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular sarı kart görmeleri durumunda, 26. haftada oynanacak Alanyaspor mücadelesinde forma giyemeyecekler.

Trabzonspor Konyaspor maçının iddaa oranları

Süper Lig'in 25. hafta maçı olan Trabzonspor-Konyaspor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Trabzonspor'un galibiyetine 1.88 oran, beraberliğe 3.30, Konyaspor'un galibiyetine ise 3.80 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 2.75, 2,5 Alt oranı 1.71, 3,5 Alt oranı 1.22 olarak belirlenirken, 1,5 Üst ol oranı 1.26, 2,5 Üst oranı, 1.96, 3,5 üst oranı 2.95 oldu.

Akyazı kapalı gişe

Trabzonspor taraftarları, karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmanın hafta başında satışa çıkarılan biletleri kısa sürede tükendi. 41 bin kişi kapasiteli Medical Park Stadı tamamen dolacak.

42. randevu

Trabzonspor ile İttifak Holding Konyaspor, yarın Trabzon'da yapacakları maçla Spor Toto Süper Lig'de 42. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 41 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 20-10 üstünlüğü bulunuyor. Rekabetteki 11 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

İlk yarıdaki maç berabere bitti

Trabzonspor, söz konusu maçlarda 64 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde 47 gol gördü. Trabzon'da oynanan 20 karşılaşmanın 13'ünden Trabzonspor galip ayrıldı. 6 karşılaşma konuk takımın üstünlüğü ile sona ererken, 1 maç beraberlikle bitti.

Ligin ilk yarısında Konya'da oynanan karşılaşma ise 2-2 sonuçlanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler