Markao adım adım Kocaelispor'a! Transfer çok yakın...

09.07.2024 - 20:13 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 20:24

Kocaelispor, Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan bonservisi Al Ahli'de olan dev santrfor Markao'yu transfer etmek için girişimlerde bulundu. Detaylar.

Markao adım adım Kocaelispor'a! Transfer çok yakın...

Gelecek sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdüren Kocaelispor, Süper Lig hedefiyle transfer çalışmalarına hız verdi. Körfez, şampiyonluk yolunda ilerlemeyi hedeflediği 2024/25 sezonunda skorer bir ismi kadrosunda görmek istiyor.

Markao Kocaelispor'un radarında

İstiklal Gazetesi'nde yer alan habere göre Kocaelispor'da Recep Durul yönetimi geçen sezonu Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te kiralık geçiren Markao'yu transfer listesine aldı.

Anlaşma yakın

Körfez, bonservisi Suudi Arabistan Pro Ligi temsilcisi Al Ahli'de olan Markao için girişimlerde bulundu. Haberde taraflar arasındaki anlaşmanın yakın olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Körfez'den flaş hamle! Hedef Fenerbahçe'nin golcüsü
Habere Git

Markao Körfez'i istiyor

Markao, Kocaelispor'a transfer olmaya sıcak bakıyor. Brezilyalı futbolcunun bu tutumunun, Yeşil-Siyahlılar ile Al Ahli arasındaki görüşmelerin kolaylaştırması ve transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Karagümrük'te 14 maçta 7 gol attı

Şubat 2024'te Al Ahli'den Fatih Karagümrük'e kiralanan Markao, Süper Lig temsilcisinde 14 maça çıktı. 1,96 boyundaki dev forvet, 7 kez rakip fileleri havalandırdı. 30 yaşındaki golcü 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler