Dev finalde sakatlanmıştı! İşte durumu...

26.08.2020 - 16:57 | Son Güncellenme: 26.08.2020 - 17:18

Bayern Münih forması giyen Jerome Boateng'in sakatlık sonrası durumu belli oldu. Futbolcunun son durumu nasıl? Sahalara dönebilecek mi?

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Bayern Münih, Paris Saint Germain ile oynadığı Şampiyonlar Ligi finalini 1-0 kazanarak Avrupa'nın en büyüğü olmuştu. Alman ekibinde Jerome Boateng, maçın ilk yarısında sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Boateng'in sakatlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Boateng'in sağlık durumuyla ilgili bilgi

Alman ekibi Bayern Münih'e yakın kaynaklar, futbolcunun kas problemleri yaşadığını ve şimdiki teşhisinin sağ arka uyluk kas lifinde yırtık olduğu ifade edildi.

Tatildeyken rehabilitasyon sürecine girecek

Futbolcu, tatildeyken bir rehabilitasyon sürecine girecek. Alman basını, futbolcunun son yıllarda yaşadığı sakatlık sayısının arttığını gündeme getirdi. Futbolcu, 2019-20 sezonunda 38 maçta görev almıştı.

Kulüple sürekli kontak halinde

Bavyera ekibiyle sözleşmesi 2021 tarihine kadar süren ve kulübün ile kontak halinde olan futbolcuya, Bayern Münih tıp departmanı tarafından oluşturulan bireysel rehabilitasyon programı da bildirildi. Oyuncunun durumu tedaviye göre şekillenecek.

Tatili de zehir oldu

Boateng, hem Şampiyonlar Ligi final maçında forma giyemedi hem de sezon öncesi tatili adeta zehir oldu. Futbolcu, PSG maçının 25. dakikasında sakatlanarak yerini Niklas Süle'ye bırakmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler