Didier Deschamps'ın Fransa'daki geleceği hakkında konuştu

17.12.2022 - 17:14 | Son Güncellenme: 17.12.2022 - 17:29

Dünya Kupası finali oynayacak Fransa'da Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps görevine devam edip etmeyeceği konusunda ne düşündüğünü basın toplantısında açıkladı.

Didier Deschamps'ın Fransa'daki geleceği hakkında konuştu

2022 Dünya Kupası finali için geri sayım başlarken Arjantin ile Fransa şampiyon olabilmek için mücadele edecek. Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps için yarın alınacak sonucun geleceğini değiştirmeyeceğini söyledi. 

Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz

2022 Dünya Kupası'nda yarın Arjantin ile oynayacakları final maçı öncesinde Didier Deschamps basın toplantısında konuştu. Hasta olan oyuncular için konuşan Deschamps "Kamptan erken ayrıldım. Oyuncuların hepsi uyuyordu. Bu yüzden son bilgileri bilmiyorum. Bu zorlukla karşılaşmamayı tercih ederdik ama sağlık ekibimizle beraber elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz." dedi.

Bir taraf üçüncü yıldızı takacak

 Final maçı için Deschamps "Festival gibi bir atmosfer olacak, çok tutkulu taraftarları var. Takımlarını beklediğiniz gibi destekliyorlar. Ama rakiplerimiz yarın tribünde değil sahada olacak ve maçın sonunda sadece bir tarafın formasına üçüncü yıldız eklenecek." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nda Arjantin-Fransa finalinin hakemi belli oldu
Habere Git

Yarın ki maça bağlı değil

Deschamps Fransa ile ilgili geleceği konusunda soruya, "Bu kadar uzun süre Fransa'yı çalıştırmak harika bir fırsattı. Ancak daha önemli olan şey milli takım ve yarın buna odaklanacağız. Benim geleceğim yarınki sonuca bağlı olmayacak." yanıtını verdi.

Aynı takımlar değiliz

Dört yıl önce de son 16 turunda Arjantin ile Dünya Kupası'nda karşılaştıklarının hatırlatılması üzerine Fransız teknik adam "Aynı takım değiller. Dizilişleri farklı, oyun anlayışları farklı. Arjantin'i analiz eden bir ekibimiz var. Fas maçına bakarsanız 5 futbolcuyla savunma yaparak başladılar. Bu maçta da farklı senaryolara hazırlıklı olmalıyız." yorumunu yaptı.

Benzema gelecek mi?

Karim Benzema ve Lucas Hernandez'in final maçını izlemeye gelip gelmeyeceğiyle ilgili soruyu, "Burada olmayan oyuncular hakkında konuşmanın adil olduğunu düşünmüyorum. Maçı izlemeye kimin geleceğine karar vermek bana düşmez. Ben takıma ve sonuca odaklanırım." şeklinde yanıtladı.

Arjantin Fransa maçı hangi saatte hangi kanalda

Dünya Kupası finalinde Arjantin Fransa karşılaşması 18 Aralık Pazar saat 18:00'de oynanacak. Karşılaşma TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

 

Senin için hazırladığımız haberler