Derya Cebecioğlu, Sultanlar Ligi'ne dönüyor: İşte anlaştığı takım

26.01.2024 - 13:07 | Son Güncellenme: 27.01.2024 - 13:25

Filenin Sultanları'ndan Derya Cebecioğlu, Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor. Milli smaçör Sultanlar Ligi ekibi ile anlaşmaya vardı. İşte detaylar...

Derya Cebecioğlu, Sultanlar Ligi'ne dönüyor: İşte anlaştığı takım

Japon ekibi Kurobe AquaFairies'te forma giyen Derya Cebecioğlu'nun Türkiye'ye döneceği iddia edildi. Voleybolun Sesi, milli oyuncunun eski takımı VakıfBank'a transfer olacağını öne sürdü. 

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde 17. hafta bitti: İşte haftanın en iyileri
Habere Git

Cebecioğlu, VakıfBank'a transfer oluyor

Voleybolun Sesi'nde yer alan habere göre bu sezon ilk yurt dışı deneyimini Japonya'da yaşayan Derya Cebecioğlu yuvaya dönüyor. Cebecioğlu'nun 2023-24 sezonunun devamında altyapısında yetiştiği Sultanlar Ligi ekibi VakıfBank'ta forma giyeceği belirtildi. Genç voleybolcu 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında da Sarı-Siyahlı formayı terletmişti. 

İlgini Çekebilir
VakıfBank yeni transferi duyurdu: Derya Cebecioğlu yuvaya döndü
Habere Git

Cebecioğlu, Japonya'da kariyer rekoru kırdı

Milli smaçör Derya Cebecioğlu 2023-24 sezonunda Japon ekibi Kurobe AquaFairies'e transfer oldu. Japonya Ligi'ndeki performansı ile dikkat çeken Cebecioğlu, Kurobe AquaFairies'in Hisamitsu Springs ile karşılaştığı maçta kariyer rekoru da kırdı. 23 yaşındaki voleybolcunun 30 sayı kaydederek kariyer rekoru kırdığı maçı Kurobe Aqua Fairies 3 - 2 kaybetti. 

İlgini Çekebilir
Rahimova'dan Eda Erdem ve Neslihan Demir açıklaması: Vay be dedim
Habere Git

Derya Cebecioğlu'nun takımı ligde kaçıncı sırada?

Japon ekibi Kurobe AquaFairies güncel olarak Japonya Ligi'nde 11. sırada yer alıyor. Cebecioğlu'nun ekibinin toplamda 3 galibiyet ve 14 mağlubiyeti bulunuyor. 

İlgini Çekebilir
Eski Fenerbahçeli, Almanya'da bir kez daha MVP!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler