Derya Cebecioğlu: Bu kez istediğimiz sonuca ulaşamadık

12.08.2024 - 13:21 | Son Güncellenme: 12.08.2024 - 13:30

Filenin Sultanları'ndan Derya Cebecioğlu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'ndaki bronz madalya maçının ardından yeni bir paylaşım yaptı.

Derya Cebecioğlu: Bu kez istediğimiz sonuca ulaşamadık

AJANSSPOR - HABER

Milli voleybolcu Derya Cebecioğlu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın sona ermesinin ardından X hesabından turnuva için açıklamada bulundu.

"Yeniden ayağa kalkıp, daha da güçleneceğiz"

Derya Cebecioğlu yaptığı paylaşımda taraftarlara teşekkür ederken "Hayallerimizin peşinden koştuk, her zorluğu göğüsledik ancak bu kez istediğimiz sonuca ulaşamadık. İlk kez olimpiyat tecrübesi yaşadığım bu yolda bizimle yürüyen, inancını hiçbir zaman kaybetmeyen ve destek olan herkese çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Her zaman olduğu gibi; yeniden ayağa kalkıp, daha da güçleneceğiz." dedi.

Olimpiyatlarda dördüncü olduk

Paris 2024'te bronz madalya maçında Brezilya ile karşılaşan Filenin Sultanları maçı 3-1 kaybetti. Türkiye, olimpiyatları dördüncü sırada tamamladı.

İlgini Çekebilir
Daniele Santarelli'nin Filenin Sultanları ile sözleşmesi tamamlandı
Habere Git

Sultanlar sezonu madalyasız bitirdi

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız geçtiğimiz milli takım sezonunda kazanabileceği tüm kupaları kazanmıştı. 2024'e dünya 1 numarası, son Avrupa ve Milletler Ligi şampiyonu olarak giren milliler Paris 2024'ü dördüncü, Milletler Ligi'ni ise altıncı sırada tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler