Galatasaray'da flaş Derrick Köhn gelişmesi! Transfer...

29.08.2024 - 18:58 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 20:46

Transfer haberi: Galatasaray'daki performansı eleştiri konusu olan Derrick Köhn'e Almanya Bundesliga takımı talip oldu. Transfer görüşmeleri başladı. Detaylar...

Galatasaray'da flaş Derrick Köhn gelişmesi! Transfer...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Galatasaray'daki performansı tartışılan Derrick Köhn'e ülkesi Almanya'dan talip çıktı. Taraflar arasında transfer görüşmeleri başladı.

Hannover'den transfer etti

Galatasaray, Derrick Köhn'ü geçtiğimiz sezonun devre arasında Bundesliga 2 ekiplerinden Hannover'den 3.3 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.

G.Saray performansı

Geçtiğimiz sezondan bu yana Sarı-Kırmızılı formayla 19 maçta sahaya çıkan Alman sol bek, 1 gol ve 2 asistlik performans göstedi. Köhn'ün özellikle bu sezonki performansı teknik direktör Okan Buruk'un beklentilerini karşılayamadı.

Bundesliga'dan kapısı çalındı

Daha önce Rus ekibi Spartak Moskova'nın da girişimlerde bulunduğu Derrick Köhn'e bu kez Bundesliga temsilcisi Werder Bremen talip oldu.

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Werder Bremen, Galatasaray'dan Derrick Köhn'ü kiralık olarak transfer etmek için görüşmelere başladı.

Zamana karşı yarış

Bu transferin resmiyet kazanabilmesi içinse 48 saatten az bir süre kaldı. Almanya'nın da dahil olduğu Avrupa'nın birçok önemli liginde transfer dönemi 30 Ağustos saat 23:59'da sona erecek.

Anlaşma sağlandı!

Sports Digitale'de yer alan habere göre; Galatasaray ve Werder Bremen, Derrick Köhn'ün satın alma opsiyonlu kiralık transferi için anlaşmaya vardı.

Köhn'ün satın alma opsiyonunun ise 6 milyon Euro civarında olduğu belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler