"Derbiye rezerve edilmiş" dedi! Galatasaray - Beşiktaş maçının hakemini açıkladı

18.10.2024 - 09:33 | Son Güncellenme: 18.10.2024 - 09:47

Eski hakem Mustafa Çulcu, Süper Lig'in 10. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisini yönetecek hakemi açıkladı. İşte detaylar...

"Derbiye rezerve edilmiş" dedi! Galatasaray - Beşiktaş maçının hakemini açıkladı

Milli aranın ardından yarın oynanacak olan karşılaşmalarla geri dönecek olan Süper Lig'de gelecek hafta ise derbi heyecanı yaşanacak.

"Olmayan güven bugün yerlerde"

Sabah Gazetesi yazarı, eski hakem Mustafa Çulcu, bu hafta yapılan hakem atamalarının ligde gelecek hafta oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisiyle bağlantısı olup olmadığını değerlendirdi. İşte Çulcu'nun açıklamaları:

"Hiçbir kurumsal ve hukuksal dayanak olmaksızın 8 Mart'ta kendilerince yarım kalan işi bitirip deneyimli isimleri liste dışı bırakan MHK'nın ön hazırlığı da olmayınca aksiyon almakta çok zorlanıyor. FIFA listesinin oluşumunda da yaşananlar ortada… Olmayan güven bugün yerlerde..."

"Muhammet Ali Metoğlu ataması ilginç"

Bu hafta maç yönetecek olanlardan Mehmet Türkmen, Turgut Doman, Oğuzhan Çakır ve Muhammet Ali Metoğlu önceki dönemlerde görev yapmış MHK'ların Süper Lig'e aldığı hakemler. Yani yeni yüzler değil, var olan yüzler. Aksiyon almakta zorlanan MHK majör hatalarına rağmen (siyah-beyaz hatalar) çaresiz olduğu için görev vermek zorunda. Diğer büyük takımların maçlarına deneyimlileri verirken, Samsun-Fenerbahçe maçına son hafta Gaziantep- Beşiktaş karşılaşmasını yöneten Muhammet Ali Metoğlu'nun atanması ilginç. Demek ki çok başarılı bulmuşlar.

"Derbiye Arda Kardeşler rezerve edilmiş"

"Bu haftaki atamalardan çıkardığımız sonuç haftaya derbiye Arda Kardeşler rezerve edilmiş."

Senin için hazırladığımız haberler