Derbi öncesi son durum! Ozan Kabak, Ahmed Kutucu...

15.05.2020 - 11:09 | Son Güncellenme: 15.05.2020 - 11:10

Almanya Ligi'nde Borussia Dortmund ile Schalke 04 arasında oynanacak dev derbi nefesleri kesecek. S Sport'un naklen yayınlayacağı maç öncesi iki takım da 3 puana odaklandı. Ahmed Kutucu, Ozan Kabak, Emre Can ve Suat Serdar'da son durum ne? Tüm detaylar...

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Almanya Ligi’nde (Bundesliga) koronavirüs sebebiyle verilen zorunlu ara, 16 Mayıs Cumartesi (yarın) Borussia Dortmund ile Schalke 04 arasında oynanacak maçla birlikte sona erecek. TSİ 16:30’da başlayacak ve S Sport2'den canlı yayınlanacak Ruhr derbisi öncesinde iki takım da galibiyete odaklandı. Schalke’de Ozan Kabak oynayacak mı? Dortmund’da Emre Can’ın son durumu ne? Suat Serdar ve Ahmed Kutucu 11’de olacak mı? İşte yanıtı…

Dortmund’da Emre Can sahada olmayacak

Lig başlamadan önce her iki takım da koronavirüs tehdidi sebebiyle biraz tedirgin, biraz heyecanlı. Futbolcular karantinada maçı bekliyor. Ev sahibi Borussia Dortmund’da Emre Can’ın sakatlığı bulunuyor. Emre Can, sarı-siyahlı takımda Schalke'ye karşı görev alamayacak isimler arasında.

Ozan Kabak, Ahmed Kutucu ve Suat Serdar’da son durum

Schalke’de ise Ozan Kabak’ın sakatlığı devam ediyor. Kabak, eksikler listesinde bulunuyor. Suat Serdar’ın ilk 11’de oynaması bekleniyor. Alman basını, Ahmed Kutucu’nun ise yedekler arasında olacağını yazdı.

Dortmund’un üstünlüğü var

Signal Iduna Park’ta oynanacak dev derbi öncesi iki takım 95 kez karşılaştı. 33 kez Dortmund kazanırken, Schalke ise 32 galibiyet elde etti. Taraflar, 30 maçta ise beraberliği bozamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler