Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisi öncesi büyük şok! Fred ve Mert Hakan cezalı

20.12.2023 - 19:05 | Son Güncellenme: 20.12.2023 - 20:13

Fenerbahçe, Galatasary derbisi öncesi Kayserispor maçının sonunda büyük şok yaşadı. Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görerek derbide cezalı duruma düştü.

Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisi öncesi büyük şok! Fred ve Mert Hakan cezalı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 17'inci haftasında Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe, maçın son anlarında büyük şok yaşadı. Galatasaray derbisine hazırlanan Sarı-Lacivertliler'de iki futbolcu cezalı duruma düştü.

Kayseri son dakikada frikik kazandı, Mert Hakan ve Fred sarı gördü

Kayserispor 4-3 gerideyken 90+8'de oldukça tehlikeli bir yerden serbest vuruş kazandı. Bahoken'i yerde bırakan Mert Hakan Yandaş, hakem Zorbay Küçük'e itiraz ederken sarı kart gördü. İtirazlarını sürdüren Fred de sarı kart gören bir diğer oyuncu oldu.

Fred itiraza devam etti, direkt kırmızı çıktı

Frikik kullanılmadan önce itirazlarını sürdüren Fred, hakem Zorbay Küçük'ten direkt kırmızı kart gördü. Fred, Galatasaray derbisi öncesi cezalı duruma düştü.

İlgini Çekebilir
Kayseri'de gol yağmuru! Fenerbahçe derbiye lider gidiyor
Habere Git

Pozisyon bitti, Mert Hakan bir sarı daha gördü

Kayserispor'un serbest vuruşu kullanmasıyla top auta gitti. Pozisyon sonlandıktan sonra hakem Zorbay Küçük Mert Hakan Yandaş'a ikinci sarı kartını çıkararak, Mert Hakan'ı oyun dışında bıraktı. İkinci sarıdan kırmızı kart gören Mert Hakan da takım arkadaşı Fred gibi Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Lig maçının 24 Aralık Pazar günü, saat 19.00'da başlaması planlandı. Dev derbi beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler