Jesus Bavulu Topladı Oğlu Fenerbahçe'den Almaya Gelecek

05.06.2023 - 17:28 | Son Güncellenme: 05.06.2023 - 17:31

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a derbiyi de kaybetmesinden sonra Jorge Jesus'un yüzde 30 oranındaki kalma ihtimali de kalktı. Portekizli Türkiye Kupası finalinden sonra gidecek.

Jesus Bavulu Topladı Oğlu Fenerbahçe'den Almaya Gelecek

YILMAZ DİRİM-AJANSSPOR

Süper Li'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un devam edip etmeyeceğine dair tartışmalar sürüyor. Portekizli futbol adamının akıbeti yüzde 95 oranında netleşti. 

Kukapyla veda etmeyi hedefliyor

Jorge Jesus, İzmir'de 10 Haziran'da Medipol Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinden sonra sarı lacivertli ekiple yollarını resmen ayıracak. 68 yaşındaki Jesus, Fenerbahçe ve Türkiye macerasına en azından bir kupayla veda etmeyi istiyor. Bunu başarırısa, Fenerbahçe'ye 9 yıl sonra kupa kazandıran ilik isim de olacak.

Derbi son ihtimali de kaldırdı

Aslında Jorge Jesus'un Fenerbahçe ile gelecek sezon da devam etme ihtimali bulunuyordu. Fakat, dün Galatasaray ile oynanan derbide alınan 3-0 mağlubiyet yüzde 30'lardaki "devam etme" ihtimalini de hemen hemen ortadan kaldırdı. 

Oğlu, Jorge Jesus'u almaya gelecek

Sezonu derbi kazanamadan kapatan Fenerbahçe ve Jorge Jesus, kupa maçından sonra vedalaşma konusunda mutabık olma noktasına geldi. Jesus, kupa finali izlemek için gelecek olan oğlu Gonçalo Jesus ile birlikte Türkiye'den ayrılacak.

Oğlunun beğenileri kriz yaratmıştı

Gonçalo Jesus, geçen nisan ayında Jorge Jesus'un Brezilya ekibi Flamengo'ya dönmesi gerektiğine dair yapılan bir paylaşamı beğenmesiyle de dikkat çekerek gündeme gelmişti. Bunun tartışma yaratması üzereni Jesus, oğluna söz konusu beğenileri kaldırtmıştı.

Jesus'un tahtına üç aday

Fenerbahçe ile 1 yıllık kontratı olan Jorge Jusus'un yeni kontrat yapmayıp ayrılması halinde yerine kimin geleceği de merak ediliyor. Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü için Vincenzo Montella, Mircea Lucescu, Sergen Yalçın isimleri geçiyor.

Senin için hazırladığımız haberler