Nurullah Sağlam: "Hayatımın En Uzun 1 Dakika 40 Saniyesiydi"

10.02.2023 - 14:12 | Son Güncellenme: 10.02.2023 - 14:19

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, depreme Gaziantep'te yakalandığını açıkladı. Sağlam, "Hayatımın en uzun 1 dakika 40 saniyesiydi" ifadelerini kullandı.

Nurullah Sağlam: "Hayatımın En Uzun 1 Dakika 40 Saniyesiydi"

AJANSSPOR-HABER

Ülkemizde Gaziantepspor, Karşıyaka, Konyaspor, Mersin İdmanyurdu ve Gaziantep BB gibi takımları çalıştıran Teknik Direktör Nurullah Sağlam, depreme Gaziantep'te yakalandığını açıkladı.

"Çığlık atarak uyandım"

Radyospor'da Salim Manav'a konuşan Sağlam, "Deprem anını Gaziantep'te yaşadım. Hayatımın en uzun 1 dakika 40 saniyesiydi, o an hiç bitmedi. Deprem anında uyuyordum, çığlık atarak uyandım ve aile bireylerimizle birlikte yaşam üçgeni oluşturduk.

"Birçok arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik"

Bizler şükürler olsun iyiyiz. Ancak birçok arkadaşımızı ve dostumuzu kaybettik. Gaziantep'in şehir merkezi bir nebze de olsun, ilçelere göre, diğer illere göre biraz daha iyi. Dün Gaziantep'in Atalar Köyü'ne gittim; temel ihtiyaç su ve ekmek. 

İlgini Çekebilir
Başkan duyurdu: "Ligden çekilmek için bugün resmi başvuru yapacağız"
Habere Git

"İnsanlar çok kötü durumda"

Geceleri -10 dereceyi bulan soğuklar var, ısınma sorunu ve tuvalet sorunu var. İnsanlar çok kötü durumda. Dün bir cenazeye katıldım; kefen ve ceset torbasına ihtiyaç var.

"Lütfen sesimizi duysunlar"

Ne yazık ki insanlar kıyafetiyle toprağa gömülüyor. Aileler sıkıntı yaşıyor. Lütfen sesimizi duysunlar" şeklinde konuştu. 

57 yaşındaki teknik adam en son 2014 yılında Gaziantep BB'yi çalıştırmıştı.

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz’dan Alman medyasına deprem açıklaması
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler