Denizlispor'dan teröre tepki!

12.10.2015 - 11:05 | Son Güncellenme: 12.10.2015 - 11:05

Denizlispor’da teknik heyet ve futbolcular son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için antrenmanda büyük Türk bayrağı açtı, birlik beraberlik mesajı verdi.

Haber: SEBAHATTİN ALP/DENİZLİ

PTT 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor, Balıkesir maçı hazırlıklarını sürdürürken, yeşil siyahlılar Ankara’daki bombalı saldırıya duyarsız kalmadı. Antrenman öncesi Türk Bayrağı açan futbolcular ve teknik heyet, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Benim de oğlum var

Böyle bir zamanda herkesin böyle bir fotoğraf gibi bütünleşmesini isteyen teknik direktör Mehmet Altıparmak, birlik beraberliğe ülkenin, şehrin ve takımların da ihtiyacı olduğunu söyledi.

Altıparmak, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ateş düştüğü yeri yakar ama bizler de çok üzülüyoruz. Allah kimseye evlat acısı tattırmasın. Benim de 20 yaşında oğlum var. Birlik beraberlik içinde olmamız lazım. Evlatlarımız haince öldürülüyor. Bu vatanı kimse yıkamadı, yıkamaz da. Analar ağlamasın, evlatlarımız ölmesin” diye konuştu. 

Buruk şekilde başlayan antrenmanda futbolcuların yüzü gülmezken, teknik direktör Mehmet Altıparmak da futbolcularını fazla sıkmadı.

Senin için hazırladığımız haberler