Denizlispor'dan resmi Rodallega açıklaması!

07.05.2020 - 14:19 | Son Güncellenme: 07.05.2020 - 14:24

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor'da forma giyen Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega'nın antrenmanlara çıkmadığı yönünde çıkan haberler için resmi açıklama geldi. Denizlispor başkan yardımcısı Kaan Şanlıkan, tüm yaşananları Radyospor canlı yayınında anlattı.

Denizlispor'dan resmi Rodallega açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor’da forma giyen golcü futbolcu Hugo Rodallega’nın kulübüyle sıkıntılar yaşadığı gündeme geldi. Rodallega’nın antrenmanlara katılmak istemediği ve yönetime rest çektiği iddia edildi. Bu konuda Denizlispor’dan resmi bir açıklama geldi. Rodallega, ayrılmayı mı düşünüyor? Yönetim bu konuda ne diyor? Başkan yardımcısı Kaan Şanlıkan açıkladı.

Denizlispor’dan Rodallega ile ilgili resmi açıklama

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in canlı yayında sorularını yanıtlayan Kaan Şanlıkan, Rodallega ile ilgili gündeme gelen haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Kaan Şanlıkan: ”Rodallega ile ilgili çıkan haberlere sadece gülüyoruz”

Şanlıkan, “Rodallega ile ilgili çıkan haberlere sadece gülüyorum. Emin olun Rodallega da gülüyor. Kendisi bizim en önemli oyuncularımızdan biri. Herhangi bir sorunumuz yok” dedi.

“Rodallega antrenmanlara katılıyor, ayrılmak gibi bir niyeti yok”

Denizlispor başkan yardımcısı ayrıca, “Futbolcumuz antrenmanlara katılıyor. Takımdan ayrılmak gibi bir durum da söz konusu değil. Lig başlayınca Rodallega bizim yine en önemli silahlarımızdan biri olacak” ifadelerini kullandı.

Rodallega bu sezon Denizlispor’da kaç gol attı?

Bu sezon Denizlispor’da 24 maçta 2092 dakika süre alan Hugo Rodallega, 6 gol atarken 1 kez de asist yaptı.

Denizlispor, Süper Lig’de kaçıncı sırada?

Denizlispor, koronavirüs sebebiyle lige verilen ara öncesinde 26 maçta 31 puan toplamış ve 10.sırada yer bulmuştu. Denizlispor, TFF’nin açıkladığı gibi lig yeniden başladığında Sivasspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler