Denizlispor'da transferler peş peşe! Okan ve Onazi...

20.08.2021 - 10:55 | Son Güncellenme: 20.08.2021 - 11:03

Son dakika transfer haberleri... TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Okan Derici ve Ogenyi Onazi'yi renklerine bağladı. İşte detaylar...

Denizlispor'da transferler peş peşe! Okan ve Onazi...

AJANSSPOR - HABER

 

Önceki sezon, Süper Lig'i son sırada tamamlayıp bir alt lige düşen Denizlispor; transfer tahtasının açılmasından sonra transfer çalışmalarını hızlandırdı. Ligin ilk haftasında Bandırmaspor'a yenilen ekip, Okan Derici ve Ogenyi Onazi'yi kadrosuna kattı. 

İki transfer birden

Sezon başında yeni yönetim sıkıntısı ve eldeki futbolcuların takımdan ayrılması gibi bir dizi sorunla boğuşan Denizlispor, Başkan Mehmet Uz'la önce transfer tahtasını kaldırdı; ardından transfer çalışmalarına başladı. Anadolu ekibi, Ümraniyespor'dan Okan Derici ve takımın eski futbolcularından Ogenyi Onazi ile anlaşma sağladı. Onazi ile 1+1 yıllık kontrat imzalanırken; Derici ile 2 yıllık sözleşme yapıldı.

Okan Derici'nin istatistikleri

1 Temmuz 2021'de Ümraniyespor'daki kontratının sonuna gelen Okan Derici, İstanbul ekibiyle 24 maça çıkarken, 3 gol atıp 1 asist yapmıştı. Derici, önümüzdeki sezon Denizlispor'un başarısı için mücadele edecek.

 

Ogenyi Onazi'nin istatistikleri

Son olarak, Litvanya ekiplerinden Zalgiris'in formasını giyen Ogenyi Onazi, burada 26 maça çıkarken 3 gol atıp 1 asist yaptı. 

 

Senin için hazırladığımız haberler