Denizlispor'da küfür olayı yargıya taşınacak

21.09.2015 - 13:14 | Son Güncellenme: 21.09.2015 - 13:35

Denizlispor Yönetimi, Göztepe maçında teknik direktörleri Mehmet Altıparmak’a küfür edenlerin tespiti için polis başvurdu..

Haber-Fotoğraf: Sebahattin ALP

Denizlispor’da küfür olayı yargıya taşınacak. Cumartesi günü toplanan yeşil siyahlı yönetim, durum değerlendirmesi yaparken teknik direktör Mehmet Altıparmak’a kapalı üst tribünden tespiti için Denizli Emniyet Müdürlüğüne yasal başvurusunu bugün yaptı. Atatürk Stadı stat içi kameralarından küfür edenlerin tespiti yapıldıktan sonra, 6222 sayılı spor’da şiddet kanunu çerçevesinde yargılanması için yeşil siyahlı yönetim şikayetçi olacak.

Denizlispor Başkanı Mustafa Şavluk, aynı grubun aynı yerden sezon başından bu yana teknik direktörlerini hedef alarak küfürler ettiğini belirterek, “ Küfürler nedeniyle hocamız maçlarda etkileniyor ve konsantrasyonu kayboluyor. Ailesi de bu durumdan çok rahatsız. Birkaç kişinin planlı eylemine artık dur deme zamanı geldi. Asıl taraftarlarımız, zor günde takıma sahip çıkanlardır. Kalecimiz Kazım’ı Elazığspor maçında yediği hatalı goller sonrasında tribünlere çağırıp bağırlarına basanlardır asıl taraftarlarımız. O görüntü beni çok duygulandırmıştı. Gerçek taraftar takımına zarar vermez her zaman destek verir” dedi.  

Senin için hazırladığımız haberler