TFF 2.Lig'e Düşen Denizlispor'un Tesisinde Otlayan Koyunların Görüntüsü Olay Oldu

04.06.2023 - 16:25 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 18:20

TFF 2.Lig'e düşen ve transfer yasağı nedeniyle gelecek adına sancılı bir süreç geçiren Denizlispor'da antrenman tesisinde otlayan koyunların görüntüsü büyük tepki çekti.

TFF 2.Lig'e Düşen Denizlispor'un Tesisinde Otlayan Koyunların Görüntüsü Olay Oldu

AJANSSPOR-HABER

TFF 1.Lig'de geçirdiği kötü sezonun ardından ligin dibine demir atarak 2. Lig'e düşen Denizlispor sıkıntılı günler geçiriyor. Transfer yasağı olan ekip 2. Lig'de de bir kriz yaşamamak için elindeki oyuncuların bir kısmını kadroda tutma müzakerelerini sürdürürken, kulübün tesislerinde ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Koyunlar sahaya indi

Sosyal medyada gündem yaratan fotoğraflar ortaya çıktı. Görüntülerde Denzilispor'un antrenmanlarını yaptığı Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki sahada koyunların otlatıldığı ortaya çıktı.

Taraftaralardan tepki yağdı

Görüntülerin ardından Denizlispor taraftarı sosyal medya üzerinden olaya büyük tepki gösterdi ve kulübün bulunduğu duruma sert eleştirilerde bulundu.

İlgini Çekebilir
Rezerv Lig'de inekler de sahaya çıktı, Galatasaray maçında şaka gibi olay
Habere Git

Rezerv ligde inek fiyaskosu

Denizlispor tesisindeki bu görüntüler akıllara sezon başında rezerv ligde yaşanan bir olayı getirdi. Rezerv Lig'in 3. haftasında Ümraniyespor Antrenman Tesisleri’nde oynanan oynanan ve Galatasaray'ın 9-0 kazandığı HangiKredi Ümraniyespor-Galatasaray maçı öncesi sahada otlayan ineklerin görüntüsü olay olmuştu. 

"Hayvansever bir kulübüz"

Olayın ardından espirili bir paylaşım yapan Ümraniyespor kulübü "Ümraniyespor hayvansever bir spor kulübüdür. Tesislerimizin spor faaliyetleri için kullanılmayan bölümlerinde birçok kedi, köpek, kuş türü, küçükbaş ve büyükbaş hayvan misafirimiz sevgi ile ağırlanmaktadır." ifadeleri ile durumu açıkladı. 

Senin için hazırladığımız haberler