Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor’da şirketleşme için kongre

17.11.2022 - 13:30 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 13:41

TFF 1. Lig'de zor günler geçiren Altaş Denizlispor, başkan Mehmet Uz ve yönetimin hafta başında açıkladığı gibi şirketleşme kongresi düzenleyecek. İşte detaylar

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor’da şirketleşme için kongre

Nazım TÜRKNAS / AJANSSPOR

Spor Toto 1'inci Lig'de geçen hafta Tuzlaspor'u evinde 4-3 yenerek bu sezonki ilk galibiyetini alan son sıradaki Altaş Denizlispor, yönetimin hafta başında açıkladığı gibi şirketleşme kongresi düzenleyecek.

Kongre üyelerine oy çağrısı

Denizlispor'un resmi sosyal medya adresinden, kulübün şirketleşmesi için tüzük değişikliği olağanüstü genel kurul toplantısına tüm yeşil-siyah renklere gönül veren taraftarlardan toplantıyı takip etmeye ve kongre üyelerinin ise oy kullanmaya davet edildi.

Yasal çoğunluk sağlanamazsa, 27 Kasım'a ertelenecek

18.30’da başlayacak olağanüstü kongre, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek. Eğer yasal çoğunluk sağlanamazsa ise ikinci tarihi 27 Kasım Perşembe olarak belirlenen olağanüstü kongrede kulübün 1 Haziran 2021-31 Mayıs 2022 ve 1 Haziran 2022-30 Eylül 2022 arasındaki bilanço ve gelir-gider tabloları okunup ibraya sunulacak.

İlgini Çekebilir
Denizlispor Başkanı Uz: "Giray Bulak ile ilk maçta ölü toprağını attık"
Habere Git

Başkan Mehmet Uz, tek kurtuluşu şirketleşme olarak görüyor

Hatırlanacağı gibi Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, 15 gün önce kulübün tek kurtuluş yolunun şirketleşmeden geçtiğini bir basın toplantısı ile açıklamıştı.

TFF 1. Liginde transfer tahtası kapalı bulunan Ege temsilcisi, 5 puanla ligin son sırasında bulunuyor

Denizlispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda hükmen mağlup sayılmıştı

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü Eleme Turu’nda Denizlispor’un kendi sahasında Şanlıurfaspor ile oynadığı ve 5-0’lık skorla mağlup olduğu maçta, ev sahibi ekipte cezası bulunan Emre Furtana’nın oyuna girmesi nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Denizlispor’a hükmen mağlubiyet cezası vermişti

Senin için hazırladığımız haberler