Denizlispor'da fatura 3 futbolcuya kesildi

07.10.2015 - 21:50 | Son Güncellenme: 07.10.2015 - 21:50

Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın verdiği rapor doğrultusunda Denizlispor’da futbolcular Kerem Gülbahar, Serkan Atak ve Cihan Özkaymak süresiz kadro dışı bırakıldı.

PTT 1. Lig'in ilk 7 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak düşme hattına yerleşen Denizlispor'da kötü gidişin faturası 3 futbolcuya kesildi. Futbolcular Kerem Gülbahar, Serkan Atak ve Cihan Özkaymak süresiz kadro dışı bırakıldı. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın raporu doğrultusunda, gelişen kadro dışı bırakma olayını Başkan Mustafa Savluk ve yönetim kurulu da onayladı. Mehmet Altıparmak'tan takımın son durumuyla ilgili rapor isteyen yönetimin bazı futbolcuları kadro dışı bırakabileceği açıklanmıştı.

Mehmet Altıparmak'la yola devam etme kararı aldıklarını belirten Başkan Şavluk, "Hocamıza ve ekibine inancımız tam. Bu zor günlerde camia olarak her zamankinden daha fazla kenetlenmeye ihtiyacımız var. Hocamızdan rapor istedik ve gelişmeler sonrası 3 futbolcumuzu süresiz kadro dışı bıraktık. Yönetimde ayrılık olduğu yönündeki olumsuz ve yanlış algı oluşturmaya yönelik girişimlere itibar edilmemesi gerekiyor" diye konuştu.

Haber: Sebahattin ALP / DENİZLİ

Senin için hazırladığımız haberler