Denizlispor'a 2 iyi haber..

08.10.2015 - 21:27 | Son Güncellenme: 08.10.2015 - 21:27

Denizlispor'da uzun süredir sakat olan futbolculardan Şaban ve Tuna takımla birlikte çalışmalara başladı..

SEBAHATTİN ALP/ DENİZLİ

Şaban ve Tuna'nın Balıkesirspor maçında forma giyebileceği açıklanırken, henüz tedavileri süren Genkov ile Recep Niyaz’ın en erken Yeni Malatyaspor maçına yetişebilecekleri kaydedildi. Ağrılarından dolayı sıkıntı yaşayan Mustafa Keçeli ile Şenol Akın, takımdan ayrı çalışarak düz koşu ile yetindiler. Teknik direktör Mehmet Altıparmak, sakatların iyileşmesini dört gözle beklediklerini belirterek, "Milli maç arası sakatların iyileşmesi açısından çok faydalı oluyor. Takım olarak sıkıntılı bir süreçteyiz. Sakat futbolcularımızın biran önce takıma dönmelerini çok istiyoruz" dedi.

 

Altıparmak’a en az 2 maç şans
Öte yandan Denizlispor yönetim kurulu üyelerinin yapılan oylama ile teknik direktör Mehmet Altıparmak’a, Balıkesirspor ve Yeni Malatyaspor maçları başta olmak üzere, en az 2 maç şans verdiği öne sürüldü.

 

Memnun olmayan istifa etsin
Eski Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, yeşil siyahlı yönetimde Başkan Mustafa Şavluk’tan memnun olmayan yöneticilerin istifa etmeleri gerektiğini söyledi.
Kıbrıslıoğlu, Başkan Şavluk’un da rahatsılık duyduğu yöneticileri de yönetimden çıkarma gibi insiyatifi bulunduğunu hatırlatarak, "Başkan Şavluk hakkında da şikayet varsa, genel kurula gidilir ama sayın Şavluk, önceki dönem genel kurulda aday olmadığı için, başkanlığa geldiğini de göz ardı etmemek gerekir. Dolayısıyla Şavluk’a destek gereklidir. Zor günler geçer" dedi. 

 

Baklavalı ziyaret
Avrupa Denizlililer Derneği Başkanı Ali İncegören, Başkan Yardımcısı Barış Karabacak ve Yönetim Kurulu üyesi Hasan Harmancı, Denizlisor’u antrenmanını ziyaret ettiler. Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk'un da hazır bulunduğu ziyaret de, futbolculara baklava ikram edildi. Kulüp Başkanı Mustafa Şavluk, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirtti. 

Senin için hazırladığımız haberler