Denizlispor tek yürek! Hedef...

11.03.2020 - 09:47 | Son Güncellenme: 11.03.2020 - 09:50

Süper Lig'de bu hafta Gençlerbirliği'ni konuk edecek Denizlispor bu maça 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Teknik direktör Bülent Uygun futbolcularını hangi konuda uyardı? Futbolcular parasını alabiliyor mu? Denizlispor'da sıcak gelişmeler...

Denizlispor tek yürek! Hedef...

Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, Gençlerbirliği ile oynayacağı maça odaklandı. Teknik direktörlük görevine Bülent Uygun’u getiren Horoz, başkent ekibi karşısında 3 puan istiyor. Pekiyi, teknik direktör Bülent Uygun’un Gençlerbirliği maçı planı ne? Gelişmeler ve detaylar şu şekilde…

Yönetim gelecek adına umutlu

EMRAH KARALİNÇ

Fenerbahçe ile Kadıköy’de 2-2 berabere kalan Denizlispor, gelecek haftalara umutla bakıyor. Gerek yönetim, gerek teknik heyet kalan haftalarda takımın flaş skorlara imza atacağına inanıyor.

Denizlispor’da ödemeler aksatılmıyor

Futbolculara rahat bir ortam sağlayabilmek adına yoğun bir çalışma yürüten yönetim, oyuncuların ödemelerini aksatmamak için büyük uğraş veriyor.

Bülent Uygun motivasyon aşılamaya devam ediyor

Denizlispor forması giyen futbolcular, alacaklarını zamanında alıyor. Ayrıca, Bülent Uygun da futbolculara motivasyon aşılıyor.

Bülent Uygun’dan futbolculara duran top uyarısı

Oyuncularla birebir ilgilenen deneyimli teknik adam, yapılan antrenmanlarda oyuncularına duran top konusunda uyarılarda bulundu. Uygun, “Gençlerbirliği maçı bizim için çok önemli. Ligi rahat bir şekilde tamamlamalıyız. İç sahada puan kaybı yaşamamamız gerekiyor. Özellikle bireysel hata istemiyorum. Hepinize güveniyorum” dedi.

Denizlispor ve Gençlerbirliği’nin ligdeki durumu

25 maçta 28 puan toplayan Denizlispor, ligde 10.sırada bulunuyor. Aynı puana sahip olan Gençlerbirliği ise averajla 11.sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısındaki maçı Denizlispor deplasmanda 2-0 kazanmıştı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler