Denizlispor'da Teknik Direktörlüğe Bülent Ertuğrul Getirildi!

10.04.2023 - 16:04 | Son Güncellenme: 10.04.2023 - 16:12

TFF 1. Ligde sıkıntılı günler geçiren ve küme düşme hattı içinde bulunan Altaş Denizlispor’da teknik direktörlük görevine Bülent Ertuğrul getirildi. Detaylar...

Denizlispor'da Teknik Direktörlüğe Bülent Ertuğrul Getirildi!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

TFF 1. Ligde sıkıntılı günler geçiren ve küme düşme hattı içinde bulunan Altaş Denizlispor’da teknik direktörlüğe Denizli doğumlu ve Denizlispor altyapısından yetişmiş Bülent Ertuğrul getirildi. Detaylar...

Skibbe ve Aybaba ile çalıştı

Daha önce Denizlispor’da sportif direktörlük görevinde bulunan Ertuğrul, Eskişehirspor’da Skibbe ve Sivasspor’da Samet Aybaba’nın yardımcılıklarını yapmıştı. Ayrıca Hollanda’nın ünlü kulübü Ajax’ta 6 aylık eğitim almıştı. Denizlispor,  Bülent Ertuğrul ile 1.5 yıllığına anlaşma sağladı. 

Futbolu Denizlispor'da bıraktı

44 yaşındaki çiçeği burnunda teknik adam, futbolcuk kariyerinde 10 sezon yeşil-siyahlı formayı giymiş ve futbolu yine Denizlispor’da bırakmıştı. 

Denizlispor, Spor Toto TFF 1. Liginde 30 maçta topladığı 17 puanla küme düşme hattı içinde bulunuyor. Bu sezon 5 galibiyet 5 beraberlik alırken 20 mağlubiyet yaşadı. 16 ve 17. sırada bulunan Gençlerbirliği ile Adanaspor puanı ise 24. Horozlar, küme düşme potasından çıkmak için kalan maçlarını kazanması gerekiyor.

TFF 1. Lig Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler