Denizlispor deplasmanda gülmeyi unuttu

29.06.2020 - 12:44 | Son Güncellenme: 29.06.2020 - 12:44

Süper Lig'de altı sıralardan uzaklaşmak isteyen Denizlispor, deplasmanlarda problem yaşıyor. Bülent Uygun ve ekibi deplasman kaç maçtır kazanamıyor?

Süper Lig'de 2-0 öne geçtiği müsabakada deplasmanda Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kalan Yukatel Denizlispor, deplasmanlarda hayal kırıklığı yaşadı. Denizlispor deplasmanda oynadığı kaç maçı kazanamadı?

Denizlispor alt sıralardan kurtulmanın derdinde

Çaykur Rizespor beraberliğiyle puanını 32'ye çıkaran ve maç fazlasıyla 12. sırada yer alan Yukatel Denizlispor, düşme hattındaki Hes Kablo Kayserispor'un 4 puan önünde yer alıyor. Denizlispor, son 7 dış saha maçında galip gelemedi.

Rizespor maçında kazanamadılar

Ligde son galibiyetini 26. haftada Gençlerbirliği karşısında alan yeşil-siyahlı takım daha sonra Demir Grup Sivasspor'a 1-0, Beşiktaş'a 5-1 yenildikten sonra dün Çaykur Rizespor'la 2-2 berabere kaldı.

Denizlispor deplasmanda kazanmakta zorlanıyor

Dış sahada son galibiyetini Trabzonspor karşısında alan Yukatel Denizlispor, galip gelemediği son 7 dış saha maçında sahadan 4 beraberlik ve 3 mağlubiyetle ayrıldı. Dünkü karşılaşmada takımının ilk golünü atan Oscar Estupinan bu sezon 6. golüne ulaştı ve gol sayısında Hugo Rodallega'ya yetişti.

Senin için hazırladığımız haberler