Denizlispor Başkanı Mehmet Uz'dan taraftara "destek" çağrısı

15.02.2022 - 17:47 | Son Güncellenme: 15.02.2022 - 17:53

por Toto 1. Lig ekiplerinden Altaş Denizlispor'un Başkanı Mehmet Uz, yarın oynayacakları Altınordu maçında taraftarları tribünlere davet etti. İşte detaylar

Denizlispor Başkanı Mehmet Uz'dan taraftara "destek" çağrısı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1'inci Lig'de bu sezon düşme hattından bir türlü kurtulamayıp kurtuluş bölgesinin 6 puan gerisinde kalan Altaş Denizlispor'da  düşme-kalma yarışındaki en önemli rakiplerden Altınordu'yla çarşamba günü oynanacak kritik Ege derbisi öncesi taraftara çağrı yaptı.

Mehmet Uz, yaptığı yazılı açıklamada, kendi evlerinde puan kaybetme lükslerinin olmadığını belirtti.

Artık her puanın altın değerinde olduğunu aktaran Uz, şunları kaydetti:

"Altınordu maçına odaklandık"

"Yarın oynayacağımız Altınordu maçında taraftarımızın tribündeki yerlerini almalarını istiyoruz. Taraftarların tribünleri doldurması önemli. Altınordu en büyük rakiplerimizden biri. Eyüpspor ve Adanaspor gibi ligin iki güçlü ekibi karşısında oynadığımız 2 maçtan 2 puanla ayrıldık. Adanaspor deplasmanında takımımızın ortaya koyduğu futbol ve alınan puan bizi sevindirdi. Artık bu maçı unutarak Çarşamba günü oynayacağımız Altınordu maçına odaklandık. Altınordu maçını kazandığımız taktirde hem sıralama hem puan hem de moral olarak daha iyi yerlere geleceğiz."

İlgini Çekebilir
Mesut Bakkal: “Mümkün olduğu kadar puan kaybetmemek istiyoruz”
Habere Git

Hedefe ulaşma noktasında umutlarının arttığını aktaran Uz, telafisi olmayan maçlar oynamaya başladıklarını, bu anlamda teknik heyet ve oyunculara güvendiklerini vurguladı.

Senin için hazırladığımız haberler